Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 21 évesen és az utolsó kapcsolatom óta nem tudok szerelmes lenni. Vagyis, egyszer sikerült, de az illető nem szeretne tőlem semmi komolyat, csak néha kavarunk.

Senki sem udvarol. Hiányzik a bújás meg minden ilyesmi, ami ezzel jár. Szeretet hiány stb.

Egyedül fogok maradni vagy hogy lehetnék boldog?

2019. dec. 17. 16:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Igen...
2019. dec. 17. 16:51
 2/20 anonim ***** válasza:
13%
Hatha 21 vagy, akkor mar csak 2-3 jo eved van, jobb ha osszekapod magad.
2019. dec. 17. 16:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmire nincs garancia, ne vedd túl komolyan!
2019. dec. 17. 17:00
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

"Senki sem udvarol. Hiányzik a bújás meg minden ilyesmi, ami ezzel jár. Szeretet hiány stb.

Egyedül fogok maradni vagy hogy lehetnék boldog?"

Én nem értem ezt... Ha nem udvarol senki egy nőnek (ténylegesen), akkor az a baj. Ha udvarol valaki, akkor jöttök azzal, hogy "nem vagy az esetem", vagy "nem tetszel" meg stb... Még akkor is, ha az illető egy teljesen értelmes, normális valaki, aki a munkát sem kerülni el, hanem keményen dolgozik egy jobb jövőért. És ilyen esetekben is mindig azt mondjátok, hogy "Miért nem találok normális férfit?". Közben meg (tisztelet a kevés kivételnek) vannak jelentkezők, csak hát nem adtok esélyt egyáltalán. És most én itt nyilván nem arra gondolok aki extrém ronda (durván elhízott, túl vékony, vagy ragyás, esetleg szemüveges, de nem áll neki jól a szemüveg), hanem aki alpajában véve rendben van, csak épp nem egy Brad Pitt.

2019. dec. 17. 17:01
 5/20 anonim ***** válasza:
17%
*alapjában véve
2019. dec. 17. 17:02
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha 21 évesen azt gondolod, hogy a testi vonzalom szerelem, akkor lehet, hogy így maradsz örökre..
2019. dec. 17. 17:05
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom te is csak ülsz a hátsódon és várod hogy a szőke herceg elhalmozzon bókokkal aztán kiszakítson a szürke hétköznapokból.

Amúgy nem maradsz egyedül, az biztos.

2019. dec. 17. 17:06
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Adom utolsó. Egyet értek. Mindig lenne jelentkező, csak a 90%-ot elhajtják, hogy "nem vagy esetem, bocs". Eddig az összes nőtől ezt kaptam, soha senki nem mondta, hogy bejönnék neki, max olyan akinek pasija volt, de persze az se lépett volna le a pasija mellől, meg nem is várom el. Én másokkal ellentétben nem szeretem, ha valaki kapcsolata tönkre menne, akár miattam, akár más miatt.
2019. dec. 17. 17:06
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha valaki nem vonzó számomra akkor felesleges esélyt adni. Amikor szexre kerül a sor nem fogok felizgulni arra, hogy a másik milyen rendes, udvarias, jólelkű. A pasiknak könnyebb lejjebb adni. Egy se nem ronda se nem szép lányra simán feláll a farkuk, a legtöbbet még a csúnya arc sem zavarja, vagy 10 kiló felesleg. Meglátják a csöcsöket, segget, és már jó is. Nem véletlenül tudnak ronda csajokat is megdugni. A nők mégis mire izguljanak fel egy kicsit sem vonzó pasival?
2019. dec. 17. 17:10
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan felmegy az agyvizem, amikor 21 évesek már kb nyugdíjasnak érzik magukat. LOL 21 ÉVES VAGY. K... fiatal!!!!
2019. dec. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!