Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem találok olyan nőt, aki hozzám való, akkor jobb ha egyedül maradok? F31
Zárkózott vagyok, de így is lenne számos lehetőségem párkapcsolatra, viszont valahogy egyik nő sem fogott meg közülük teljesen.
Alapból én sem vagyok könnyű eset és az elvárásaim is elég magasak úgy tűnik. (Nem külsőben magas, egy átlagos külsejű nő is meg tud tetszeni kívülről.) Nekem az kevés, ha valakinek csak a külseje tetszik, ettől még képtelen vagyok együtt lenni valakivel.
Menjek vele olyan kapcsolatba, akinek a személyisége nem annyira tetszik, vagy inkább maradjak egyedül?
ma 09:12
Még sosem "kaptam" nőt. Miért kapnék bárkit is, és kitől?
A kapcsolatért meg kell küzdeni, és ez nagyrészt abból áll, hogy az ember önmagán változtat. Csak tudod vannak befolyásolhatatlan dolgok, pl egy betegség..
A "csak" szót sem értem. Picit sem lekezelő, mármint a nőkkel szemben. Én nem azt nézem ki hány kiló, láttam már gyönyörű arcú, arányos és formás "kövér" nőt. Nem ezen múlik a szépség. Egy sovány nő is lehet igénytelen.
És amúgy sem talált, mert pont hogy külsőre elég könnyen találok nekem tetsző nőt, akivel a külsöségekkel kapcsolatos szimpátia kölcsönös. Ezzel nincs gondom.
Csak nagyon nem mindegy milyen emberileg. Nálam inkább itt bukik a dolog mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!