Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kövérezett le a srác Tinderen?
Van rólam egész alakos kép, látszik, hogy husi vagyok, 163 cm 61 kg.
Tinderen beszélgettem egy sráccal, szóba került, hogy általában vizet meg zero üdítőket iszom, erre kikelt magából, hogy a cukormentes üdítők mekkora sz.arok, hogy lehet ilyet inni meg egyáltalán gyártani. Megmondtam neki, hogy azért nem iszom cukrosat, mert már így is kövér vagyok. Ezt félig komolyan gondoltam, félig azért, hogy azt mondja, nem vagyok az. Azt válaszolta, hogy oké, akkor érti. Mondtam neki, hogy erre igazán mondhatta volna azt is, hogy nem vagyok kövér. Válasz: ha kövérnek gondolod magad, az vagy, ha nem, akkor nem. Szétváltam tőle de azóta is nagyon rosszul érzem magam...
Aki kicsinek érzi a mellét, nagyobbítassa meg.
Aki kopasznak érzi magát, menjen el hajbeültetésre.
Aki kövérnek érzi magát, cardio edzés + saláta + csirkemell.
Nekem csak a sportos nők jönnek be, minden barátnőm sportos testalkatú volt. És egyik se kapta az élettől ajándékba, hanem heti 3-4 alkalommal lejárt a terembe. Persze nem posztolták ki minden nap hogy a teremben vannak, mégis sok dagi lány irigykedett rájuk hogy bezzeg ők milyen szépek.
Ha zavar a duciságod, tegyél ellene. Ilyen egyszerű. Azért mert itt páran megírják hogy jajj nem is vészes a testtömeg indexed stb, attól még a valóságon nem változtat.
Nem kövérezett le, csak simán volt egy kis esze és nem ment bele a szánalmas kis játszmádba.
Jól tetted, hogy nem foglalkoztál vele tovább, legalább így normális nővel is tud ismerkedni.
Én ha nem látok valakit élőben, vagy olyan kép van ahol a ruha sokat fed, akkor is nagyjából meg lehet saccolni, magasság és súly ismeretében, hogy az az illető kövér vagy sem!
Számomra az összehasonlítási alap az átlagos alkathoz az, hogy a férfiaknál magasság mínusz 100, nőknél pedig mínusz 110. Ez alapján nálad az átlagos alakhoz is le kellene adni jópár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!