Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kövérezett le a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kövérezett le a srác Tinderen?

Figyelt kérdés

Van rólam egész alakos kép, látszik, hogy husi vagyok, 163 cm 61 kg.

Tinderen beszélgettem egy sráccal, szóba került, hogy általában vizet meg zero üdítőket iszom, erre kikelt magából, hogy a cukormentes üdítők mekkora sz.arok, hogy lehet ilyet inni meg egyáltalán gyártani. Megmondtam neki, hogy azért nem iszom cukrosat, mert már így is kövér vagyok. Ezt félig komolyan gondoltam, félig azért, hogy azt mondja, nem vagyok az. Azt válaszolta, hogy oké, akkor érti. Mondtam neki, hogy erre igazán mondhatta volna azt is, hogy nem vagyok kövér. Válasz: ha kövérnek gondolod magad, az vagy, ha nem, akkor nem. Szétváltam tőle de azóta is nagyon rosszul érzem magam...

2019. dec. 17. 14:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy kövér, BMI 23(pont jó se nem sovány se nem kövér), nekem jobban is tetszenek az olyan lányok akik nem csont és bör kategória.
2019. dec. 17. 14:06
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

nyugi még sok nem tetsző dolog lesz az életben...

ennél sokkal durvábbak!

2019. dec. 17. 14:07
 3/18 anonim ***** válasza:
59%
“Gondolom” te a magukat nem nagy számnak tartó fiúkat győzködöd hogy igenis helyesek. Ékes példa az eset arra hogy a Tinder melyik nemnek van javára
2019. dec. 17. 14:09
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Hű, te tipikusan az a no lehetsz, aki megkérdezi hogy koverit e a ruha és nincs jó válasz...mondom ezt nőként. Ha ennyire elégedetlen vagy magaddal akkor tegyél ellene ne pedig idegenektől várd az ő igazolást. Volt h kicsit elhagytam magam 5 kiló plusz, a párom szólt h így is szeret de vigyázzák magamra ne hizzak tovább én megkoszontem hogy szólt és elkezdtem tenni ellene...26/N
2019. dec. 17. 14:12
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Mert valószínűleg kövér vagy. Ha a súly nem izomban van rajtad, hanem zsíradékban, akkó' biz le kő fogyni. Hajrá!
2019. dec. 17. 14:19
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem kövérezett le, a képek alapján tetszettél neki; te meg ezzel csak azt mondtad, hogy nem tudod elfogadni magad, és komplexusos vagy.
2019. dec. 17. 14:20
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
DEHÁT TE KÖVÉREZTED LE SAJÁT MAGAD
2019. dec. 17. 14:33
 8/18 anonim ***** válasza:
4%

Barátnőm 165 cm és 51 kg.

+10 kg elég érdekesen nézne ki rajta, ebben biztos vagyok.

2019. dec. 17. 14:51
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

Te kövérezted le magad, te agyas😀 Szerintem nagyjából normális választ adott, nincs mindenkinek kedve legyezgetni az egódat. Ez a legrosszabb, amikor úgy akarod kierőszakolni a bókolást, hogy ilyeneket mondasz. Nagyon szánalmas. És még te magad is bevallod, hogy azért mondtad.

Megsúgom, a BMI-nek nem teljesen lehet hinni, amit a normálba ír bele, az általában már beleesik a túlsúlyba. 163 centihez 61 kg az már igenis nem a “normál” kategória.

2019. dec. 17. 14:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
És most mit vársz?megerősìtést hogy nem vagy kövér?valószínű hogy nem vagy az,hogy a csávó meg mit írt kit érdekel,nagyon okos gyerek lehet,most csajozik vagy életmód tanácsadó,egy pasi aki akar valamit úgyis azt mondja egy nőnek amit hallani akar..
2019. dec. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!