Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kövérezett le a srác Tinderen?
Van rólam egész alakos kép, látszik, hogy husi vagyok, 163 cm 61 kg.
Tinderen beszélgettem egy sráccal, szóba került, hogy általában vizet meg zero üdítőket iszom, erre kikelt magából, hogy a cukormentes üdítők mekkora sz.arok, hogy lehet ilyet inni meg egyáltalán gyártani. Megmondtam neki, hogy azért nem iszom cukrosat, mert már így is kövér vagyok. Ezt félig komolyan gondoltam, félig azért, hogy azt mondja, nem vagyok az. Azt válaszolta, hogy oké, akkor érti. Mondtam neki, hogy erre igazán mondhatta volna azt is, hogy nem vagyok kövér. Válasz: ha kövérnek gondolod magad, az vagy, ha nem, akkor nem. Szétváltam tőle de azóta is nagyon rosszul érzem magam...
nyugi még sok nem tetsző dolog lesz az életben...
ennél sokkal durvábbak!
Barátnőm 165 cm és 51 kg.
+10 kg elég érdekesen nézne ki rajta, ebben biztos vagyok.
Te kövérezted le magad, te agyas😀 Szerintem nagyjából normális választ adott, nincs mindenkinek kedve legyezgetni az egódat. Ez a legrosszabb, amikor úgy akarod kierőszakolni a bókolást, hogy ilyeneket mondasz. Nagyon szánalmas. És még te magad is bevallod, hogy azért mondtad.
Megsúgom, a BMI-nek nem teljesen lehet hinni, amit a normálba ír bele, az általában már beleesik a túlsúlyba. 163 centihez 61 kg az már igenis nem a “normál” kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!