Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok arról, ha a srác tinderen azzal a kérdéssel nyit, hogy "mi járatban? "
Nekem az, hogy ő abszolút csak komolytalan szándékkal van fent.
Ha ez igaz, akkor nyugodtan nyisson ezzel.
(esetek 98%-ban szinte egyből írták is a szándékot utána, csak azért mondom, de legalább ez így korrekt is)
Értelmetlen kérdés mert 99%-ba az lesz a válasz hogy hosszú távú komoly kapcsolatot . Akármit is tervez a nő nem fog mást mondani . Annak a kb 1% nak meg nem hiszik el ha azt mondja hogy csak laza alkalmit....
Ettől függetlenül én is mindig megkérdezem mert egy hülye vagyok...
"Olcsó mosógépet keresek részletre."
Mit gondol, mit akar valaki egy társkeresőn?
Arra kivancsi h szexet vagy komolyat keresek.Az elején le akarja tisztazni! Az ilyen mind szexre megy. Nem akar csacsoraszni,ismerkedni.
Aki normalt keres az normalisan ismerkedik es max később teszi fel ezt a kérdést. Se akik ezzel inditanak azok tuti csak egy numerat vagy húst keresnek!
Nekem első kérdéseim közé tartozott mintig, mert ha a másik csak alkalmit keres akkor minek raboljuk egymás idejét? Tinder egy szexpartner kereső, én meg komolyat kerestem.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!