Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak gyávák a nők meg kényelmesek az ismerkedésnél?
"... Akkor legközelebb ha látok egy párt az utcán és tetszik a nő, akkor szétverem a férfit és elviszem a nőt és akkor leszek igazi férfi hím mert ugye ösztönösen ettől férfi a férfi pl az állatvilágban.."
Miért, úgy érzed, hogy ez számodra könnyebben menne, mint simán megszólítani egy nőt, aki neki tetszik?
Ezt a videót szerintem mind a két nem képviselőinek érdemes meghallgatniuk:
Megnéztem.
De van némi kivetnivalóm vele:
- Egyrészt egyértelmű jelek sosincsenek. Meg ha egyértelműek is sokszor egyszerűen olyan a környezet, hogy észrevehetetlenek. Pl az a férfi is gyávának számít, aki nem veszi észre egy nő kacsingásait egy sötét diszkóban a tömegben miközben full hangerőn bömböl a zene?
- Pl én is odamertem menni és mertem kezdeményezni. Interneten is ráírtam nőkre. Tehát lényegében megtettem azt a dolgot, ami engem "férfivá" tesz a videó szerint. Ennek ellenére mindig elutasítottak és egy incel lúzer vagyok. Egy utolsó nímand senki. Hiába próbálkoztam és tettem meg a lépéseket bátran.
Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők itt a duplagondol (kettős mérce) elvet alkalmazzák. Azaz mivel ők döntenek mindig (ahogy a videóban is elhangzik) ezért ha nem jössz be nekik ("nem érzik a kémiát"-ahogy szokták mondani), akkor hiába férfiaskodsz és viselkedsz bátor hős szerint vissza fognak utasítani. De ha pedig bejössz nekik (mint a felső 10% férfi) akkor meg fölösleges lépni is meg kezdeményezni, mert akkor meg már ők maguk fognak kapadozni irántad.
Pl amikor beregisztráltam a társkeresőkre, hiába írtam rá több száz nőre kulturált levelekkel szinte sosem írtak vissza semmit, vagy csak visszautasítottak. De amikor meg kamuprofillal egy alfahím-profilt csináltam, akkor fölösleges volt kezdeményezni is, mert a nők már maguktól tucatjával írtak rám.
"De ha pedig bejössz nekik (mint a felső 10% férfi) akkor .."
Megkérdezhetem, hogy szerinted a férfiak hány %-ának van párkapcsolata?
A kettőnek nincs köze egymáshoz. Mert ma monogámia van, ami rákényszeríteni a nőket arra, hogy megalkudjanak és olyan férfiakkal jöjjenek össze, akik kevésbé jönnek be nekik. Ezért magasabb az arány mint 10-15%.
De mivel az őskorban (történelmünk 99,9%-ban) ez nem így volt, ezért nem ehhez szoktunk evolúciósan. Ma már genetikailag is igazolni tudjuk, hogy az őskorban csak a férfiak kevesebb mint 20%-a szexelt az összes nővel. Az agyunk pedig ehhez szokott hozzá, így nem csoda ha a nők preferenciái is ilyenek maradtak. Ezt a törvény által ránk erőszakolt monogágimia sem tudja átírni, mivel itt evolúciós évmilliókról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!