Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak gyávák a nők meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak gyávák a nők meg kényelmesek az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Sok kritika éri a férfiakat hogy a mai férfiak gyávás, mert nem mernek odamenni a nőkhöz, nem mernek kezdeményezni ismerkedni.. Oké lehet hogy gyávák, de akkor a nők meg kényelmesek, egyszerűen Ők se mennek oda, csak kényelmesen várják hogy a szájukba repüljön a sült galamb..
2019. dec. 15. 22:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"... Akkor legközelebb ha látok egy párt az utcán és tetszik a nő, akkor szétverem a férfit és elviszem a nőt és akkor leszek igazi férfi hím mert ugye ösztönösen ettől férfi a férfi pl az állatvilágban.."

Miért, úgy érzed, hogy ez számodra könnyebben menne, mint simán megszólítani egy nőt, aki neki tetszik?

2019. dec. 16. 06:38
 22/29 A kérdező kommentje:
19. Amiről beszélsz az nem feltétlenül anyai ösztön sőt inkább az nem anyai ösztön. Ugyanis ha anyai ösztön lenne akkor mikor önállóan életképes az utód akkor ott hagyja az anyja a gyereket és pl 18 év felett hozzá sem szólna, mint az állatvilágban, sőt meg is támadná, sokszor mikor felnő az egyed akkor a szülő az utódját megtámadja, sőt itt inkább szeretet lehet a másik iránt, inkább azért gondozza a gyereket a szülő mert szereti és az már nem állati... Nem biztos hogy ösztönből teszi.
2019. dec. 16. 06:41
 23/29 anonim ***** válasza:
80%
A nők baromi nagy taktikások, így a férfi hiába gyáva, vagy épp Tökös Tsávó, simán átb×k mindenkit a nők, ha kell. Meg azért a nők sem mindig játszanak nyílt lapokkal, így nem csoda, hogy a hapsik egy része nem mer lépni, mert ki tudja, hogy melyik sötét utcában találkozik egyszer a nő nagydarab makijával...
2019. dec. 16. 06:47
 24/29 Barnabas333 ***** válasza:
80%
Nem olvastam végig, de rendben régen nem a nők dolga volt a kezdeményezés, de ma már olyan fene nagy egyenjogúságot harcoltak ki maguknak, akkor ebben meg ne legyünk egyenlőek? Nekem volt olyan discóban, hogy fotózott a csaj, hogy táncolok még rám is mosolygott. De amikor oda mentem ismerkedni én voltam a bunkó mert ő nem akar semmit... És ez ma általános jelenség... Egyébként 11éve volt ez a story azóta családom van, de gondolom a nők csak még elutasítóbbak lettek...
2019. dec. 16. 06:57
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
A nők megtehetik, semmit sem kell tenniük, csak a testüket adják (sajnos). Minden mást a férfi.
2019. dec. 16. 11:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a videót szerintem mind a két nem képviselőinek érdemes meghallgatniuk:

https://www.youtube.com/watch?v=F1VTTBmzvQk

2019. dec. 16. 11:50
 27/29 anonim ***** válasza:
33%

Megnéztem.

De van némi kivetnivalóm vele:

- Egyrészt egyértelmű jelek sosincsenek. Meg ha egyértelműek is sokszor egyszerűen olyan a környezet, hogy észrevehetetlenek. Pl az a férfi is gyávának számít, aki nem veszi észre egy nő kacsingásait egy sötét diszkóban a tömegben miközben full hangerőn bömböl a zene?

- Pl én is odamertem menni és mertem kezdeményezni. Interneten is ráírtam nőkre. Tehát lényegében megtettem azt a dolgot, ami engem "férfivá" tesz a videó szerint. Ennek ellenére mindig elutasítottak és egy incel lúzer vagyok. Egy utolsó nímand senki. Hiába próbálkoztam és tettem meg a lépéseket bátran.

Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők itt a duplagondol (kettős mérce) elvet alkalmazzák. Azaz mivel ők döntenek mindig (ahogy a videóban is elhangzik) ezért ha nem jössz be nekik ("nem érzik a kémiát"-ahogy szokták mondani), akkor hiába férfiaskodsz és viselkedsz bátor hős szerint vissza fognak utasítani. De ha pedig bejössz nekik (mint a felső 10% férfi) akkor meg fölösleges lépni is meg kezdeményezni, mert akkor meg már ők maguk fognak kapadozni irántad.

Pl amikor beregisztráltam a társkeresőkre, hiába írtam rá több száz nőre kulturált levelekkel szinte sosem írtak vissza semmit, vagy csak visszautasítottak. De amikor meg kamuprofillal egy alfahím-profilt csináltam, akkor fölösleges volt kezdeményezni is, mert a nők már maguktól tucatjával írtak rám.

2019. dec. 16. 13:32
 28/29 anonim ***** válasza:
83%

"De ha pedig bejössz nekik (mint a felső 10% férfi) akkor .."

Megkérdezhetem, hogy szerinted a férfiak hány %-ának van párkapcsolata?

2019. dec. 16. 14:19
 29/29 anonim ***** válasza:
33%

A kettőnek nincs köze egymáshoz. Mert ma monogámia van, ami rákényszeríteni a nőket arra, hogy megalkudjanak és olyan férfiakkal jöjjenek össze, akik kevésbé jönnek be nekik. Ezért magasabb az arány mint 10-15%.

De mivel az őskorban (történelmünk 99,9%-ban) ez nem így volt, ezért nem ehhez szoktunk evolúciósan. Ma már genetikailag is igazolni tudjuk, hogy az őskorban csak a férfiak kevesebb mint 20%-a szexelt az összes nővel. Az agyunk pedig ehhez szokott hozzá, így nem csoda ha a nők preferenciái is ilyenek maradtak. Ezt a törvény által ránk erőszakolt monogágimia sem tudja átírni, mivel itt evolúciós évmilliókról van szó.

2019. dec. 16. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!