Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak gyávák a nők meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak gyávák a nők meg kényelmesek az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Sok kritika éri a férfiakat hogy a mai férfiak gyávás, mert nem mernek odamenni a nőkhöz, nem mernek kezdeményezni ismerkedni.. Oké lehet hogy gyávák, de akkor a nők meg kényelmesek, egyszerűen Ők se mennek oda, csak kényelmesen várják hogy a szájukba repüljön a sült galamb..
2019. dec. 15. 22:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

#6/7

Még a muzulmán országokban is bátrabbak a nők ilyen téren :D

Mellesleg a kérdésre válaszolva a bátorság és kezdeményezés semmit sem jelent.

Pl én is lemerek szólítani nőket és oda merek menni hozzájuk minden további nélkül. De ettől függetlenül incel vagyok. Tehát nem csak ettől függ a dolog.

2019. dec. 16. 01:06
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Van egy pár férfi, aki oda mer menni a nőkhöz, pl. én is olyan vagyok.

Akik meg nem mernek odamenni, azok nem férfiak, csak hímneműek.

2019. dec. 16. 01:49
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem minden férfi gyáva,csak üegválogatjuk kihez megyünk oda...mert vagy alázó a visszautasitás vagy foglalt a nö három különbözö helyen mentem.oda nökhöz és mindnek pasija volt még csak le sem.koptattak utána rájuk irtam facen és.szépen közölték van párjuk tehát ez is benne lehet a pakliban...
2019. dec. 16. 05:43
 14/29 anonim ***** válasza:
27%

Nem azért nem kezdeményezek nőként egy férfinál, mert "kényelmes" vagyok, hanem azért, mert ha egy számomra szimpatikus férfinak az nem elég, hogy olyan "jeleket adok", amikből egyértelmű, hogy szívesen venném a közeledését, ő viszont mégsem lép semmit, akkor vagy nem kölcsönös a vonzalom, vagy nincs benne annyi bátorság, önbizalom és talpraesettség, ami ehhez szükséges.

Én pedig arra vágyom, hogy olyan férfi legyen a társam, akiben ez megvan. Ennyire egyszerű.

2019. dec. 16. 06:07
 15/29 A kérdező kommentje:
9. Tudod attól ember az ember, hogy ösztöneit legyőzi és nem ösztönösen él mint egy állat.
2019. dec. 16. 06:11
 16/29 A kérdező kommentje:
9. Ezzel az erővel akkor minden férfinek például össze kéne verekedni a nőért mert az állatvilágban ösztönösen összeverekednek a hímek a nőstények miatt vagy a gyengébb embereket meg kéne ölni, mert a gyengébb egyedeket az állatvilágban ösztönösen megölik...
2019. dec. 16. 06:23
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Ha le tudod győzni azt az ösztönt, hogy vonzódsz a nőkhöz és szeretnél szexuális életet élni, akkor miért probléma, hogy a nők kényelmesek, és nem mennek oda hozzád ismerkedni?

2019. dec. 16. 06:24
 18/29 A kérdező kommentje:

Akik meg nem mernek odamenni, azok nem férfiak, csak hímneműek.

... Akkor legközelebb ha látok egy párt az utcán és tetszik a nő, akkor szétverem a férfit és elviszem a nőt és akkor leszek igazi férfi hím mert ugye ösztönösen ettől férfi a férfi pl az állatvilágban..

2019. dec. 16. 06:34
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

"Tudod attól ember az ember, hogy ösztöneit legyőzi és nem ösztönösen él mint egy állat."

És szerinted valóban cél minden ösztönünket legyőzni, függetlenül attól, hogy mire szolgál, és mik a következményei ránk vagy másokra nézve, ha engedünk nekik, vagy ha "legyőzzük őket"?

Abba például van kedved belegondolni, hogy ha anyukád újszülött korodban attól érezte volna magát embernek, hogy legyőzi az anyai ösztöneit, ezért hagyott volna étlen-szomjan, kétségbeesetten sírni téged éjszakákon át a kakis pelusodban, napközben meg magára hagyott volna, és elment volna vásárolni, moziba, meg beült volna a barátnőivel egy kávézóba ahelyett, hogy veled törődjön és szeretgessen, az mennyire lett volna áldásos?

2019. dec. 16. 06:35
 20/29 A kérdező kommentje:

17.

1. Akkor a nőknek miért baj ha nem kezdeményeznek? (mert pl megy a hiszti hogy a mai férfiak gyávák

2. Nem a szex hiányzik, hanem az érzelem szeretet, ami viszont inkább emberi tulajdonság és nem ösztönös ugyanis voltam 2 évig szexmentes kapcsolatban és boldog voltam mert szerettem..

2019. dec. 16. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!