Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komoly kapcsolatra szóba jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatra szóba jön nálatok olyan nő akinek van már gyereke?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8

Ha egy férfi vonzóbb, jobb fogás, vannak választási lehetőségei, akkor nem jön össze egyedülálló anyukával általában. Én meg azt nem tudom ezen mit nem lehet érteni.

A te képleted ott sántít, hogy "találkoznak egymással", mintha csak ketten lennének az egész világon. De nem, mert ismerkedési időszakban egy ember több másik emberrel ismerkedik és ha ott egy helyes egyedülálló anyuka és egy helyes gyermektelen nő, akkor az utóbbit választja inkább.

Manapság ráadásul már (sajnos) az idősebb nők közt is sok a gyermektelen (arról nem is beszélve, hogyha egy férfi vonzó, akkor tud magától 10-15 évvel fiatalabb nőkkel is ismerkedni). Ezt csak arra írom, hogy az idősebb egyedül lévő nők közt sem az összes anyuka.

2019. dec. 15. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát ez attól is függ, hogy az a gyerek hány éves, és még is milyen az a gyerek.

Függ, hogy a drága apuci egy hisztis veszekedős, akadékoskodó férfi aki mindenbe beleszól vagy csak megvan a láthatás és annyi.

A nő vajon dolgozik e, ha nem dolgozik akkor tőlem várja e a csodát anyagilag.

2019. dec. 15. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
nem, zavarna, hisz ott van a biológiai apa, aki örök veszélyforrás.
2019. dec. 15. 16:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. dec. 15. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A nőnek, ha gyereke van, akkor onnantól kezdve ő elsősorban anya és nem nő. Mindig a gyerek lesz a legfontosabb. Amivel nyilván nincs is semmi gond és teljesen érthető - csak akkor ő is így igazítsa az elvárásait.

Nekem volt kapcsolatom idősebb, gyerekes nővel...

SOHA TÖBBÉ!

2019. dec. 15. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő gyerekkel nyilván kevésbé vonzó férfit tud megszerezni majd önmagához képest, mint gyerek nélkül tudna.

10-ből 9-szer azt látom, hogy azok a férfiak akik összejönnek gyerekes nőkkel, nos, finoman szólva ők maguk sem a legjobb fogások férfiban."

Én meg 10-ből 8-szor azt látom, hogy egy elvált, gyerekes nő elvált gyerekes férfivel jön össze. Lehet, hogy a gyerektelenek számára nem a legjobb fogások, de egymás számára azok. Nálunk a férjemnek és nekem is volt már gyerekünk, mikor megismerkedtünk. Mindketten tanult, jó munkával rendelkező, szorgalmas, igényes emberek vagyunk. És ezen a gyerek megléte nem változtat. Sőt, én szívesebben ismerkedtem olyan emberrel, aki egyszer már vállalt felelősséget, mint egy olyannal, aki 32-33 évesen még anyucival lakik, és a haverokon, bulikon jár az esze. Persze egy gyerektelen férfinél érthető, ha nem akar gyerekes nőt, de azért egy ilyen férfi is választ inkább csinos, igényes, kedves, gyerekes nőt, mint igénytelen, buta gyereketelent.

2019. dec. 15. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"A te képleted ott sántít, hogy "találkoznak egymással", mintha csak ketten lennének az egész világon. De nem, mert ismerkedési időszakban egy ember több másik emberrel ismerkedik és ha ott egy helyes egyedülálló anyuka és egy helyes gyermektelen nő, akkor az utóbbit választja inkább."

Kiveve ha az elet felulirja az elmeletet es epp abban a gyermekes noben talalja meg azt, akit a gyermektelenekben nem talalt.

A legtobb ember erzelmi alapon valaszt, lehet bmilyen logikus h hasonlo helyzetu emberek talalnak egymasra, joparan itt gyermektelenekkel sem talaljatok a kozos hangot...

Plusz aki gyerekessel kezd, az pontosan tudja (jo esetben) h ez mivel jar es legjobb szuro arra h mennyire komolyan gondolja a kapcsolatot, ha bevallalja. Nem veletlen h az ilyen masodik hazassagok sokkal stabilabbak.

Aki pedig attol fel h egy ilyen nonel sohasem lesz az elso helyen, na ezek szoktak a hagyomanyos felallasnal a kozos boldog gyermektelen evek leteltevel az elso gyerek utan panikolva felrekrni, amikor radobbennek h igen, az anyasag ezzel (is) jar, h nem te vagy a parod egyetlen ugyubugyukeje, meg nem a te igenyeid kielegitese a top prioritas.

Szoval sok szerencset minden elmeleti emberkenek a gyakorlatba valo atulteteshez. Lehet boldog parkapcsolat gyerekekkel egyutt is, ha ket ember kozos nevezon van es megbeszeli h ezekkel a nehezito korulmenyekkel h lehet a legjobbat kihozni a helyzetbol.

De tenyleg, kivanom h mindenki talalja meg a szamitasait amellett, akit maga melle kepzelt.

2019. dec. 15. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy gyerek nem akadály. ;-)
2019. dec. 16. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!