Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komoly kapcsolatra szóba jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatra szóba jön nálatok olyan nő akinek van már gyereke?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 14:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Engem picit sem zavarna, ha a nőnek, akivel jól kijövök, már van gyereke. 30/f
2019. dec. 15. 14:56
 2/18 anonim ***** válasza:
2019. dec. 15. 14:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Nyilván szóba jöhet a férfiaknál gyerekes nő, hiszen rengeteg példa van rá, főként ha a férfinak is van gyereke már.

Nem unalmas még egyébként?

2019. dec. 15. 14:59
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Egy nő gyerekkel nyilván kevésbé vonzó férfit tud megszerezni majd önmagához képest, mint gyerek nélkül tudna.

10-ből 9-szer azt látom, hogy azok a férfiak akik összejönnek gyerekes nőkkel, nos, finoman szólva ők maguk sem a legjobb fogások férfiban.

2019. dec. 15. 15:03
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Persze, ha szeretem, akkor a gyerekét, gyerekeit is tudnám szeretni, ez biztos nem lenne tényező. :)

28f

2019. dec. 15. 15:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
NEM.
2019. dec. 15. 15:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, szemét volt, a gyerek másodjára is elvesztette akit "apjának" hitt (jól kijöttem és sokat foglalkoztam vele). Nekem is trauma volt valamilyen szinten. Semmilyen viszonyom nem lesz gyerekes nővel a beszélőn kívül.
2019. dec. 15. 15:52
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#4 ez nagyon nem igaz. De siman lehet h a ffi meg tombol, amikor a no mar javaban csaladot alapit es akkor talalkoznak amikor a no tul van egy sikertelen hazassagon gyerekkel.

Azt nehez felfogni az itteni valaszoloknak h veluk is siman megeshet h elvalnak es egyedulallo szulok vagy hetvegi apukak lesznek 30-40evesen, de meg javaban keszen arra h az eletuket NE egyedul eljek le.

2019. dec. 15. 15:58
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ez a helyzet.

Akik ma itt fintorognak külsőn, gyerekességen, anyagi helyzeten, ne adj isten szeretőzésen, önmaguk is belecsúsznak majd hasonló helyzetekbe. Az élet elég hosszú manapság, mindenre jut idő általában.

2019. dec. 15. 16:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Isten ments. Elvált se.
2019. dec. 15. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!