Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz olyan nővel járni akinek van gyereke?
Figyelt kérdés
Férfi társaim véleménye érdekel elsősorban.
Igazából nincs a nővel semmi gáz.
Csak mondjuk én félek, hogy azért nehéz lehet úgy az élet.
Bár nem vagyok tökéletes, és nem vagyok abban a helyzetben hogy válogassak.
Esetleg pár éve múlva, gyerektelen szingli, gazdagabb 30asként lehet nagyobb esélyem lenne a nőknél, de amég beindulnak a dolgok addig van még egy 3-4 évem remeteként.
És azért egy gyerekes milf nő, még mindig jobb, mint egy csúnya senkinek sem kellő 20 as csajszi.
bocs, de annyira lehangoló a világképed, hogy inkább nem adok tanácsot.
2019. nov. 20. 23:02
2/25 anonim válasza:
Azok a nők apát keresnek a gyereknek. Egy az nagyon hamar kell alkalmazkodni na meg kevesebb haverozás.
2019. nov. 20. 23:04
3/25 anonim válasza:
Pro érv nincs. Talán csak akkor, ha tényleg lehengerlő a nő, ami gyerekkel nem túl esélyes vagy imádod a gyerekeket.
Negatív... Pár ismerősöm próbálkozott ilyennel és az én anyám is elvált. Lehet jönni azzal, hogy nem pótapát keresnek az egyedülálló nők, de egy idő után az összes ilyen kapcsolatban elkezdték ezt rányomni az új férfira. És sokszor még a megtervezett programok sem mehettek rendben a gyerek miatt.
Én is 27 vagyok, esélytelen, hogy ilyenbe belemenjek.
2019. nov. 20. 23:05
4/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon. Engem igazából nem is a gyerek zavarna, hanem az folyton fel-fel tűnő apa. Aki legritkább esetekben normális, ha már egyszer szétmentek úgy, hogy van közös gyerek is. Előítéletes vagyok ezzel szemben, de engem nagyon zavarna! A kapcsolatot pedig muszáj tartani ilyen esetben vele.
2019. nov. 20. 23:11
5/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon nehéz, mármint nekem az lenne, de én nem kedvelem a gyerekeket, idegesítőek, gusztustalanok. Ennek ellenére ismerek olyan egyedülálló anyákat akik amúgy szimpatikusak, kedvelem őket, de emiatt - is - kizárt dolog lenne. Ettől függetlenül segítek nekik emberileg, amíg számomra nem hátrányos, de ezt azért teszem, mert nekem ez jó érzés.
2019. nov. 20. 23:13
6/25 anonim válasza:
Próbáltam és nem jött be. A gyerekzsivalytól alaphangon is 5000 a vérnyomásom, hát még az idegen kölykökétől... Lehet hogy le leszek pontozva, de leírom őszintén: úgy éreztem mint aki leprások között járkál. Megérinteni sem volt ingerenciám, hallgatni a visitozást meg a hülyeségeket szintén nem --> fél évet sem élt meg a kapcsolat és menekültem.
A csajt sajnáltam mert ha nem gyártott volna ilyen fiatalon akkor tovább tartanánk, de ezt dobta a gép.
2019. nov. 20. 23:18
7/25 anonim válasza:
Ha azt hiszed hogy egy milf nő igénytelen akkor nagyon tévedsz. Soha nem lennék olyannal aki képtelen a korosztàlyából kapcsolatra mert csúnya vagy defektes. Hogy fiatal vagy az nem előny hanem hátrány. Nagyon sok csinos, jóképű, tapasztalt, figyelmes 40 es férfi van aki ezerszer jobb kacsolatra, szexre mint valami tacskó.
2019. nov. 20. 23:29
8/25 anonim válasza:
Nagyrészt igaz, de ez a szokásos 40-es férfi önpromó a végére... Nem kellett volna ಠ_ಠ
#Kérdező
Elég szörnyű ez a stílus amiben a gyerekes anyákról beszélsz.
2019. nov. 20. 23:32
9/25 anonim válasza:
Soha semmilyen korulmenyek kozott kapcsolatra nem. Kosza dugasra barmikor.
2019. nov. 20. 23:36
10/25 anonim válasza:
Kettő olyan kapcsolatom volt ahol a bnőmnek gyereke volt soha többet. Nem szabad egyrészt azt el kell fogadd hogy te mindig második leszel bármi gond problémád lessz és a gyerek esetleg fingik eggyet ott hagy a szarba úgy ahogy vagy pl. Igen az apuka jelenlétét nem lehet kitörölni ami igen csak kellemetlen főleg ha folyamatosan ott van a képben. Nem beszélve mondjuk hulla fáradtan mész haza és a gyerek beteg sír stb nem szívesen hallgatod a sajátodért nyílván megteszed. Meg elég kellemetlen úgy alapjában véve h te neveld azt akit más megcsinált. Ha akarod ha nem pénzedbe fog kerülni más gyereke. Nem tudsz elmenni a pároddal egy kellemes hétvégére mert hova rakjuk a gyereket de ezt a sort folytathatnám holnap reggelig. Összeségében azt ajánlom ne menj bele ilyen kapcsolatba. Ha szexről van szó azt csak nyugodtan nekem 24 évesen volt 41 éves csajom a lelket is kiszívta belőlem 😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!