Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz olyan nővel járni akinek van gyereke?
Férfi társaim véleménye érdekel elsősorban.
Igazából nincs a nővel semmi gáz.
Csak mondjuk én félek, hogy azért nehéz lehet úgy az élet.
Bár nem vagyok tökéletes, és nem vagyok abban a helyzetben hogy válogassak.
Esetleg pár éve múlva, gyerektelen szingli, gazdagabb 30asként lehet nagyobb esélyem lenne a nőknél, de amég beindulnak a dolgok addig van még egy 3-4 évem remeteként.
És azért egy gyerekes milf nő, még mindig jobb, mint egy csúnya senkinek sem kellő 20 as csajszi.
Pro és Kontra várom az érveket :)
27 F
Keress egy csúnya huszonévest. Jobban járunk mi elvált,gyerekes anyák 😁 Nem kell 3 évig főzni,mosni rád,nen kell kerülgetni téged,a fingodat szagolnj amikor a kanapén tespedve telefingod a szobát.Ne kell a gyereket vigasztalni ha megszeret téged de te 3 év után lepattansz (addig meg élsz a házunkban és pakolod félre a pénzedet,hogy meglehessen a tökéletes életed az új csajoddal)
Szóval ne..hagyj minket azoknak,akik komolyan gondolkodnak és szeretnének normális életet ,esetleg közös gyereket. ☺
Olvasom a hozzászólásokat kétgyerekes anyaként.
Egyik másikkal még egyet is értek, aki megpróbálta, legalább van tapasztalata.
Mondjuk nem minden gyerekes nő ilyen, ahogy leírták.
Az a meglátásom, hogy fel kell nőni ahhoz, egy olyan érzelmi intelligenciaszintre, amikor a pasi tudja, hogy ezekben a történetekben az apuka jelenléte mit jelent. Egy normális pasi képes felfogni, hogy nyilván nincs, és nem is lesz az elvált felek között soha semmi.
Ezért nem választunk tacskókat, még szexre sem. Fenének van szüksége egy késői kamaszra.
Százszor normálisabbak az érettebb férfiak, nemcsak velünk, úgy egyáltalán a világhoz való hozzáállásuk jobb.
De tisztelet aki volt gyerekes nővel, és nemhiszem hogy kevesebb lett ő ettől az élménytől, hogy belelátott egy ilyen életbe.
Remélem jól benne volt, mert lehet hogy az életbe nem lesz neki gyereke, még nevelt sem, nemhogy saját.
De ezt majd negyven felett megtudják,
amikor pánikszerűen gyereket akarnak a pasik, s persze már nem fognak találni erre nőt.
A gyerek nem egy tereptárgy. Ha gyereked van, akkor az egy
másik életforma. Nem lehet úgy gondolkozni róla, ahogy te teszed, mert ez nem egy task, amit ha megcsináltál, mehetsz tovább. Ha ezt a nő nem érzékeltette még veled, akkor te is csak hiánypótló vagy neki. Én csak akkor járnék gyerekes nővel, ha a gyereket is kedvelném. Anélkül esélytelen a kapcsolat.
Az van fiúk, hogy elárulom a sajátod is ennyire fog idegesíteni majd, nem csak a másé. Csak ott nem menekülhetsz el sehova.
Egyébként birom, megy itt az önérzeteskedés, hogy ti nem vagytok felszínesek, felnőtt férfiak stb. de megsértődtök mikor nem vesznek komolyan benneteket, mert megkapjátok, hogy ti csak izelgetni akartok egész életetekben mindenféle kötelezettség nélkül. És tényleg milyen igaz.
Aki ennyire undorodik a gyerekektől az ne gondolja, hogy a sajátjánál más lesz.
Tényleg az ilyen mentalitásúak ne házasodjanak, ne vállaljanak közös gyereket, mindenki jobban járna vele. A nőnek is sokkal nehezebb egyedül kinlódni gyerekkel vagy 15 évet egyedül. Aki mellesleg ember is, nem csak nő, lehet, hogy értékes ember, értékesebb, mint egy hülye gyerek aki csak bas.zhatóság alapján kategórizálja a nőket.
Tudjátok engem is egyedül nevelt anyám, újra is házasodot amikor 5 éves voltam, és nem, nem tartott el senki minket, hiszen jól kereső diplomás osztályvezető volt a munkahelyén, ergo jobban keresett mint a nevelőapám. De szeretem az ilyen pitiáner hozzáállást miszerint csakis eltartót kereshet a nyilván lecsúszott kukából élő nő, aki örülhet ha megszán egy még szűz huszonéves pár numerára. Mert nyilván másra nem jó.
Természetesen mindenkinek joga van eldönteni akar e gyerekes nővel kezdeni, akit bár nem kell felmagasztalni, de le nézni, sem megvetni, rágalmazni sem szép.
19#
Azért ne keverjük össze a dolgokat. Nem mindegy hogy 16 éves majdnem felnőtt, aki jóformán alig van otthon, netán kollégista is, önálló, stb.
Vagy egy ötéves óvodás aki non stop az anyján van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!