Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz olyan nővel járni akinek van gyereke?

Figyelt kérdés

Férfi társaim véleménye érdekel elsősorban.

Igazából nincs a nővel semmi gáz.

Csak mondjuk én félek, hogy azért nehéz lehet úgy az élet.

Bár nem vagyok tökéletes, és nem vagyok abban a helyzetben hogy válogassak.

Esetleg pár éve múlva, gyerektelen szingli, gazdagabb 30asként lehet nagyobb esélyem lenne a nőknél, de amég beindulnak a dolgok addig van még egy 3-4 évem remeteként.

És azért egy gyerekes milf nő, még mindig jobb, mint egy csúnya senkinek sem kellő 20 as csajszi.

Pro és Kontra várom az érveket :)

27 F

2019. nov. 20. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
98%

Mi csak egyszerűen megszereztük egymást. Tudtam, hogy van egy egyéves gyereke.

Tudom, miben korlátoz, miben nem, és azt is, hogy mi a tennivaló vele.

Nem milf, és nem "járunk".

Annál kicsit több ez.

2019. nov. 21. 10:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20: rendesen otthon laktam és eszük ágában nem volt lerázni. Ha akartak kettesben lenni, nevelőapámnak volt lakása, átmentek oda turbékolni és nem engem imádkoztak ki a lakásból meg nem nézett rám úgy az az ember, mint akit zavar, hogy létezem. Aki nem szereti a gyerekeket, vagy más gyerekét, annak nem muszáj (kis)gyermekes nővel hetyegnie... Egyébként pedig anyám sem pótapukát meg eltartót keresett nekünk, tökéletesen megvoltunk enélkül is... De az a minimum, hogy ha az anyámtól akar valaki valamit, akkor velem sem viselkedjen úgy, mint egy darab szarral, aki csak rontja az összképet. Akkor sem, ha 6,akkor sem, ha 16 és akkor sem, ha 26 éves vagyok. :))) Szerencsére anyám sem görény, előtte egy kant már kivágott azért, mert nem nagyon akart rám tekintettel lenni.
2019. nov. 21. 11:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

17-es nagyon jól összefoglalta.

Egyébként elvált nő voltam, hároméves kisfiúval, aztán lett új párom. Nekem jelzés értékű volt, amikor Ferihegyre kivitte az édesapja Győrből (mi Londonban lakunk), és a mostani páromnak átadta az alvó gyereket este későn a reptéren. Párom átvette óvatosan, hogy fel ne ébredjen, és a két pasi összenézett, pár szót váltott és elköszöntek egymástól. Párom pedig hazahozta a gyereket Angliába. (Én nem tudtam menni, mert két hétig USA-ban voltam egy továbbképzésen.) Nekem az, hogy ezt az akkori új párom így le tudta rendezni a régi férjemmel, valahogy jelzés értékű volt, hogy igen, Ő az, akivel el tudnám képzelni az életünket a fiammal. (15 év telt el azóta, fiam egyetemen van, mi pedig a legnagyobb szeretetben. Akárkivel nem jöttem volna össze.)

2019. nov. 21. 17:14
 24/25 anonim ***** válasza:
65%
Mert nehéz a gyereke és cipelni kell. :))
2019. nov. 21. 17:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

#23 Ez milyen szép ☺

Az én párom az elején feltékeny volt az exférjemre. Százmilliószor mondtam neki,hogy már nincs semmi. Ha lenne,nem váltunk volna el,a végletekig elhúztuk,hátha javítható,de nem volt. Azóta már teljesen rendben van a dolog. Tudja,megértette,hogy van egy gyerek,aki örök kapocs az apukája és köztem. Beszélünk,beszélni fogunk bármi van. A gyerek miatt. Baráti viszonyban vagyunk,nincs bunkóskodás,gyerek előtt sincs ócsárolva a másik szülő. Párom úgy óvja a gyereket mintha az övé lenne,volt férjem új párja szintén. Ezt sokan furcsállják is,hogy hogyan működhet ez így négyünk között,ilyen jól. Mindketten találtunk olyan társat,aki elfogadta a gyereket maximálisan és azt,hogy a másik szülő is képben marad.

2019. nov. 22. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!