Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz olyan nővel járni akinek van gyereke?
Férfi társaim véleménye érdekel elsősorban.
Igazából nincs a nővel semmi gáz.
Csak mondjuk én félek, hogy azért nehéz lehet úgy az élet.
Bár nem vagyok tökéletes, és nem vagyok abban a helyzetben hogy válogassak.
Esetleg pár éve múlva, gyerektelen szingli, gazdagabb 30asként lehet nagyobb esélyem lenne a nőknél, de amég beindulnak a dolgok addig van még egy 3-4 évem remeteként.
És azért egy gyerekes milf nő, még mindig jobb, mint egy csúnya senkinek sem kellő 20 as csajszi.
Pro és Kontra várom az érveket :)
27 F
Mi csak egyszerűen megszereztük egymást. Tudtam, hogy van egy egyéves gyereke.
Tudom, miben korlátoz, miben nem, és azt is, hogy mi a tennivaló vele.
Nem milf, és nem "járunk".
Annál kicsit több ez.
17-es nagyon jól összefoglalta.
Egyébként elvált nő voltam, hároméves kisfiúval, aztán lett új párom. Nekem jelzés értékű volt, amikor Ferihegyre kivitte az édesapja Győrből (mi Londonban lakunk), és a mostani páromnak átadta az alvó gyereket este későn a reptéren. Párom átvette óvatosan, hogy fel ne ébredjen, és a két pasi összenézett, pár szót váltott és elköszöntek egymástól. Párom pedig hazahozta a gyereket Angliába. (Én nem tudtam menni, mert két hétig USA-ban voltam egy továbbképzésen.) Nekem az, hogy ezt az akkori új párom így le tudta rendezni a régi férjemmel, valahogy jelzés értékű volt, hogy igen, Ő az, akivel el tudnám képzelni az életünket a fiammal. (15 év telt el azóta, fiam egyetemen van, mi pedig a legnagyobb szeretetben. Akárkivel nem jöttem volna össze.)
#23 Ez milyen szép ☺
Az én párom az elején feltékeny volt az exférjemre. Százmilliószor mondtam neki,hogy már nincs semmi. Ha lenne,nem váltunk volna el,a végletekig elhúztuk,hátha javítható,de nem volt. Azóta már teljesen rendben van a dolog. Tudja,megértette,hogy van egy gyerek,aki örök kapocs az apukája és köztem. Beszélünk,beszélni fogunk bármi van. A gyerek miatt. Baráti viszonyban vagyunk,nincs bunkóskodás,gyerek előtt sincs ócsárolva a másik szülő. Párom úgy óvja a gyereket mintha az övé lenne,volt férjem új párja szintén. Ezt sokan furcsállják is,hogy hogyan működhet ez így négyünk között,ilyen jól. Mindketten találtunk olyan társat,aki elfogadta a gyereket maximálisan és azt,hogy a másik szülő is képben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!