Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg az itteni válaszolók, hogy egy nem éppen előnyös külsejű férfi ronda nőnek sem kell?
" 300 ezer szép, fiatal, vékony, igényes, gyerektelen nőből jusson egy-egy 4,5 millió férfinak"
- miért kellene az összes férfinak fiatal csinos nő?
ezen belül frusztrált ronda gyerekek, öreg impotens trottyok, psziches betegeknek pl. ?
A fiatal csinos nőnek is be kellene érnie velük?
"Amúgy rengeteg csúnya pasinak van nője..."
Kamu. A gyakorlatban az ilyen példák mögött átlagos férfiak vannak, nem csúnyák. Megnézném, hogy egy tényleg csúnya férfinak mikor lesz valakije.
"mi a megoldásotok arra, hogy 300 ezer szép, fiatal, vékony, igényes, gyerektelen nőből jusson egy-egy 4,5 millió férfinak!"
Mi a megoldás arra, hogy 5 millió nőnek jusson kisportolt, jóképű, gyerektelen, igényes férfi?
"Megnézném, hogy egy tényleg csúnya férfinak mikor lesz valakije."
Csakhogy az itt sírók minimum 95%-a átlagos.
Stewe Buscemi a világ egyik legcsúnyább embere, és mégis talált egy csinos feleséget. Sőt, valószínűleg minden ujjára találna többet is.
Igen, gazdag és híres. De miért? Annak belső értékei: tehetséges színész, és van öniróniája, nekem magánemberként is szimpatikus.
Ez van, amikor a 10/1-es külsőt egy 10/8-as személyiséggel tud valaki ellensúlyozni.
"Csakhogy az itt sírók minimum 95%-a átlagos."
Ebben mondjuk van valami, bár én inkább 70%-ra tippelnék.
"Stewe Buscemi a világ egyik legcsúnyább embere"
Na erről beszéltem. Meg kell nézni a fiatalkori képeit, ő egyáltalán nem csúnya.
Itt egy érdekes kép, hogy be lehessen lőni, mi az 1/10 meg a 10/10 valójában:
"Stewe Buscemi a világ egyik legcsúnyább embere, "
Ezt erősen kétlem.
N
Mi az, hogy a nőknek magasak az igényei? Aki talál párt annak nem volt magas, aki meg inkább van egyedül, az neked miért magas igény? Nem alkuszik meg akárkivel, ő tudja. A kérdés az, hogy neked bárki megfelelne? Ha nem vonz, kövér, akkor is? Őszintén gondold át! Milyen párkapcsolat lenne az, ahol taszít a társad és csak azért vagy vele, mert nincs jobb?
Én belsőre válogatok első sorban, és én is éveket voltam egyedül a 3 kapcsolatom között. Inkább vagyok egyedül, mint olyan valakivel aki kívül-belül nem az esetem. És lényegtelen, hogy nézek ki. Ha kell, egyedül maradok, ez az én veszteségem. A kérdés az, a hímneműek nagy részének (itt legalább is) miért nincs ennyi tartása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!