Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem tudják hogy interneten a pasik miért csak szexet akarnak vagy nem írnak vissza nekik vagy eltűnnek?
Sok nők panaszkodik ezekre, de ez teljesen érthető miért van ez mert a nők 90 százaléka csak a legjobb pasikra ír rá neten így teljesen érthető ez a viselkedés. Felmentem társkeresőre egy nő sem írt vissza pedig biztos nem csak szex kell és nem tűnnék el stb.
Aztán próbaképpen felmentem jó pasi képével és hát dőltek a válaszok, nyilván ha ilyen sikeres lennék a nőknél én sem akarnék egy nőnél leragadni...
Valahol természetes,hogy mindenki a külső alapján választ. A netes ismerkedésnek ez a hátulütője a valós életben ismerkedéssel szemben. Igaz,hogy ott is a külső az, ami alapján először kialakul a vonzalom, de ott már egy beszélgetés alkalmával esetleg a kevésbé előnyös külsővel rendelkező is lehet szimpatikus.
Netes ismerkedésnél ez lezáródik ott,hogy megnézik a fotót, aztán ha nem jön be máris lapoznak.
Ez így van a fériaknál/nőknél is. A pasik se állnak meg egy számukra külsőleg nem vonzó nőnél csak azért mert amit leír abból az tűnik ki,hogy egyéb téren akár egy nagyszerű embert takarhat.
A legótvarabb emberek is azzak írtak rám, hogy kalandozni akarnak. Szerencsére azóta megismertem egy srácot, aki nem csak azt akar és jól is néz ki. Ez egy zsákbamacska, amit nem a külső dönt el. Én is azzal dughatnék, akivel csak akarok, mégsem vonz ez az egész. Gyomorforgató.
De üdv a húszas korosztályban ahol az élni akarok egyenlő azzal, hogy rojtosra szaggatom a nemiszervem értelmes élmények helyett. :) Tisztelet a kivételnek.
A legrondabbak sem különbek.
Nem ez az indok amit kerdezö hisz
7. Ez lenne a logikus is. Csak epp nem logikusak a ronda pasik.
Nem jobb ember wgy kapcsolatban aki csunya, ugyanolyan alja az id
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!