Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg nem tudják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem tudják hogy interneten a pasik miért csak szexet akarnak vagy nem írnak vissza nekik vagy eltűnnek?

Figyelt kérdés

Sok nők panaszkodik ezekre, de ez teljesen érthető miért van ez mert a nők 90 százaléka csak a legjobb pasikra ír rá neten így teljesen érthető ez a viselkedés. Felmentem társkeresőre egy nő sem írt vissza pedig biztos nem csak szex kell és nem tűnnék el stb.

Aztán próbaképpen felmentem jó pasi képével és hát dőltek a válaszok, nyilván ha ilyen sikeres lennék a nőknél én sem akarnék egy nőnél leragadni...

2019. dec. 6. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Vedd észre, hogy magaddal küzdesz. Nincsenek nők, nincsenek férfiak, ezek mind csak benned vannak.
2019. dec. 6. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Valahol természetes,hogy mindenki a külső alapján választ. A netes ismerkedésnek ez a hátulütője a valós életben ismerkedéssel szemben. Igaz,hogy ott is a külső az, ami alapján először kialakul a vonzalom, de ott már egy beszélgetés alkalmával esetleg a kevésbé előnyös külsővel rendelkező is lehet szimpatikus.

Netes ismerkedésnél ez lezáródik ott,hogy megnézik a fotót, aztán ha nem jön be máris lapoznak.

Ez így van a fériaknál/nőknél is. A pasik se állnak meg egy számukra külsőleg nem vonzó nőnél csak azért mert amit leír abból az tűnik ki,hogy egyéb téren akár egy nagyszerű embert takarhat.

2019. dec. 6. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

A legótvarabb emberek is azzak írtak rám, hogy kalandozni akarnak. Szerencsére azóta megismertem egy srácot, aki nem csak azt akar és jól is néz ki. Ez egy zsákbamacska, amit nem a külső dönt el. Én is azzal dughatnék, akivel csak akarok, mégsem vonz ez az egész. Gyomorforgató.

De üdv a húszas korosztályban ahol az élni akarok egyenlő azzal, hogy rojtosra szaggatom a nemiszervem értelmes élmények helyett. :) Tisztelet a kivételnek.

2019. dec. 6. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

A legrondabbak sem különbek.

Nem ez az indok amit kerdezö hisz

2019. dec. 6. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A jóképű pasik nagy része sem akarja vegigqrni a fél várost. Pont a ronda pasik a rosszabbak, mert azok soha nem mondanak nemet, akkor sem ha kapcsolatban vannak. A jó pasi meg nem frusztrált, hogy kényszeresen minden lehetőségre rarepuljon.
2019. dec. 6. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Te meg ráírsz a legjobb nőkre (ahogy az összes többi fent lévő férfi is), aztán meg rájuk fogod, hogy csak átlagosak. Többit le se ejtitek vagy dgasra kellenének. Igaziból senki se érti, mit akartok ezzel, mert nőt nem kaptok, helyette ideírogattok.
2019. dec. 6. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
5: Pont, hogy a nagyon jó hapsi bárkit megkaphat, a rondább pedig örül, hogy jut neki valaki, ezért nem lépne félre, mert nem kockáztatja meg , hogy elveszíti még azt a "kevés" nőt is akinek kell.
2019. dec. 6. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

7. Ez lenne a logikus is. Csak epp nem logikusak a ronda pasik.

Nem jobb ember wgy kapcsolatban aki csunya, ugyanolyan alja az id

2019. dec. 7. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!