Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki interneten ismerkedik, akkor miért nem szeret levelezni, illetve chatelni?

És neked miért ömlik szenny a szádból?
Interneten elkezdik az ismerkedést, de csak nagyon kevés embernek van arra energiája, hogy heteken keresztül levelezgessen. Minek? Élőben könnyebben leszűrhetőek a dolgok.

Az miért jó, hogy húzod a chatelést hetekig, aztán találkoztok, és egy rohadt nagy csalódás a hapi? Csomó időt megspórolhatnál.
És ez miért jó mindjárt találkoztok és olyan dolog derül ki randin ami chatelés során kiderült volna és megúsztál egy randit. Egy randi az idő, stressz, pénz, készülődés stb. Aztán kiderül hogy valami olyan dolog van, amivel nem működne a dolog. Nekem is volt már az hogy egy hét csetelés után derült ki hogy például az illető komoly pszichiátriai beteg, még jó hogy vártam a találkozóig..
A férfiakra szintén kevésbé jellemző, hogy párhuzamosan randizgatnak, inkább lineárisan
Nem tudom te hol élsz, de pont a férfiakra jellemző az, hogy több nővel egyszerre beszélnek nem véletlen hogy húsz nőre írnak egyszerre, ugyanazzal a szöveggel..

randizgatnak != beszélgetnek
Fogalmi zavar van.

Való igaz, h a pasik 20 nőre is ráírnak, csak ebből a 20 nőből jó ha 2 válaszol.
De abban igazat adok, h sztem is jobb az, ha egy pár napot beszélgettek, h kiderüljön legalább alap szinten ki miféle ember, és ha azt látja az egyik, h nagyon nem hozzá illő a másik akkor nem pazarol időt, pénzt egy randira. Sztem ostobaság szinte azonnal randizni. Én ha neten ismerkedek legalább 3 napot szoktam várni a randi felvetésével. Ez idő alatt elég sokmindent ki lehet a másikról deríteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!