Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki interneten ismerkedi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki interneten ismerkedik, akkor miért nem szeret levelezni, illetve chatelni?

Figyelt kérdés
Sokszor összefutok olyan emberrel internetes ismerkedési helyen, akivel elkezdek beszélgetni és már második sor után azt mondja. Inkább találkozzunk mert utál levelezni és chatelni. De könyörgöm, akkor miért van interneten, akkor menjen ki inkább az életbe ismerkedni, ott nem kell csetelni és levelezni. Egy internetes ismerkedés együtt jár a cseteléssel, levelezéssel, ez erről szól, miért rohadnak ennyire az emberek?
2019. nov. 10. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem szeretik ám a nők, ha az utcán leszólítják őket. Ennek a kiváltására ott vannak a netes társkeresők, egy randi alatt meg azért sokkal több átjön az ember személyiségéből, mint chaten keresztül. Az miért jó, hogy húzod a chatelést hetekig, aztán találkoztok, és egy rohadt nagy csalódás a hapi? Csomó időt megspórolhatnál.
2019. nov. 10. 08:19
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

És neked miért ömlik szenny a szádból?

Interneten elkezdik az ismerkedést, de csak nagyon kevés embernek van arra energiája, hogy heteken keresztül levelezgessen. Minek? Élőben könnyebben leszűrhetőek a dolgok.

2019. nov. 10. 08:21
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Továbbmegyek, férfi oldalról sokkal nagyobb a verseny. Ezért igyekeznek a pasik mihamarabb elhívni a lányt randira, nehogy egy másik vetélytárs beelőzzön. A férfiakra szintén kevésbé jellemző, hogy párhuzamosan randizgatnak, inkább lineárisan, szóval érthető, hogy nem akarnak heteket elpazarolni az életükből, hogy aztán offolva legyenek, és kezdődhessen az egész párkeresési mizéria elölről.
2019. nov. 10. 08:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Az miért jó, hogy húzod a chatelést hetekig, aztán találkoztok, és egy rohadt nagy csalódás a hapi? Csomó időt megspórolhatnál.

És ez miért jó mindjárt találkoztok és olyan dolog derül ki randin ami chatelés során kiderült volna és megúsztál egy randit. Egy randi az idő, stressz, pénz, készülődés stb. Aztán kiderül hogy valami olyan dolog van, amivel nem működne a dolog. Nekem is volt már az hogy egy hét csetelés után derült ki hogy például az illető komoly pszichiátriai beteg, még jó hogy vártam a találkozóig..

2019. nov. 10. 08:29
 5/12 A kérdező kommentje:

A férfiakra szintén kevésbé jellemző, hogy párhuzamosan randizgatnak, inkább lineárisan

Nem tudom te hol élsz, de pont a férfiakra jellemző az, hogy több nővel egyszerre beszélnek nem véletlen hogy húsz nőre írnak egyszerre, ugyanazzal a szöveggel..

2019. nov. 10. 08:31
 6/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
90%
El kéne már felejteni az internetes ismerkedést, felállni a monitor elől és emberek közé menni.
2019. nov. 10. 08:47
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

randizgatnak != beszélgetnek

Fogalmi zavar van.

2019. nov. 10. 08:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy héten belül nem talál fél órát, az nem is akar ismerkedni szerintem. Ez a hetekig chatelés olyan, mint egy fizetős vizsgabeugró. Várjon a franc heteket egy bocs de nemre alapon akarnak találkozni. Plusz azt is megjegyezném, hogy csalhatsz a képpel is.
2019. nov. 10. 08:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Való igaz, h a pasik 20 nőre is ráírnak, csak ebből a 20 nőből jó ha 2 válaszol.

De abban igazat adok, h sztem is jobb az, ha egy pár napot beszélgettek, h kiderüljön legalább alap szinten ki miféle ember, és ha azt látja az egyik, h nagyon nem hozzá illő a másik akkor nem pazarol időt, pénzt egy randira. Sztem ostobaság szinte azonnal randizni. Én ha neten ismerkedek legalább 3 napot szoktam várni a randi felvetésével. Ez idő alatt elég sokmindent ki lehet a másikról deríteni.

2019. nov. 10. 08:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert neten megismerkedtek egymassal, es nagyjabol kialakul a kozos szimpatia, de az igazi ismerkedes a talin van. Egy kavet igazan barkivel lehet inni. Amugy nagyon egyszeru a tortenet, ski szeretne találkozni belátható időn belül azzal folytatom az ismerkedest, aki pedig nem, azzal nem, mert nem chathaverságot keresek hanem szexpartnert / kapcsolatot / stb. A barátnőmmel 1 het utan találkoztunk, de minden nap beszelgettunk elotte (es azóta is).
2019. nov. 10. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!