Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi interneten tényleg csak a kövér csúnya nőket szerezheti meg?
Sokat ismerkedtem interneten bevallom, különböző chat oldalakon, Tinderen, társkereső oldalakon fent voltam. Általában elutasítottak a nők vagy akik akartak volna tőlem többet azok általában elhízottak, kövérek voltak , olyanok akik nem az eseteim.
Ezért élőben is elkezdtem nézelődni és próbálkozni a nőknél.
Nem olyan régen megismerkedtem egy aranyos kedves nővel, 28 éves és meglepően nem volt elhízva, tök átlagos súlya volt és szerintem arca is tök aranyos csinos nő volt. Nagy meglepetésemre azt mondta hogy szerinte túl jó pasi vagyok hozzá.. Mondom mi van???..... az ilyen nők társkeresőn általában letiltottak, ignoráltak, vissza se írtak vagy tiltottak.. ezt most én abszolút nem értem, hogy lehet hogy egy ilyen nő élőben akár és társkeresőn meg amúgy nem.
(Most ezzel a nővel alakul egy kapcsolat nagy meglepetésemre.. Remélem hosszú kapcsolat lesz.)
"az ilyen nők társkeresőn általában letiltottak, ignoráltak, vissza se írtak vagy tiltottak.. ezt most én abszolút nem értem, hogy lehet hogy egy ilyen nő élőben akár és társkeresőn meg amúgy nem."
Én értem!
Az van, hogy a társtalálást összetéveszted a cipővásárlással: azt hiszed, találsz egy megfelelő fazont jó színnel, kényelmes is, és az elég ahhoz, hogy elégedett legyél és ő is hazajöjjön veled.
Hát kvára nem!
Sokkal több minden kell egyezzen, nagy szerencse is kell!
Élőben többezerszerese infó átmegy a másikról.
Eleve ez a szó: megszerzi. Szerezni tárgyat szokás.
Embert szeretni tudsz csak, szerezni nem.
Na jó, azért látszik a nők itt is nyomatják az érzelmes, nem logikus hülyeséget (1, 2 válaszolók). Annyira aranyos, látszik hogy nők.
Igen, a netes társkeresés egy húspiac, ahol a férfiak külsőre felső 10-20%-ának van csak esélye vonzó nőkkel tartósan sikeresen ismerkedni. Ez hogy nem vagy benne a top 10-20%-ban, nem jelenti hogy ronda vagy, lehetsz csak simán átlagos is.
A nők elég válogatósak a férfiakhoz képest, ráadásul mindig csak 1 férfi kell nekik, aki viszont a szerintük elérhető legjobb legyen. Ezért halott ügy a netes ismerkedés a legtöbbeknek, mert ott a nő csak a külső alapján tud első benyomást levonni, abban viszont mindig lesz egy nálad vonzóbb, ha külsőre nem vagy top pasi. Élőben jobb ismerkedni, mert ott már egyéb faktorok is bejönnek, mint a humor, önbizalom, jó duma, amik felkelthetik egy nő érdeklődését
7.
Én jóképű férfi vagyok és viszonylag sikeres az életben és a nőknél is. Nem értem szerinted miért csak szerencsétlen férfiak beszélhetnek ilyenekről.
Főleg hogy én is voltam bénább és emlékszem tényleg milyen nehéz volt a csajozás. De sok év munkával (az élet különböző területein) saját magamtól jutottam el oda, hogy most viszonylag könnyű nőt szereznem. De attól még miért ne emlékezhetnék arra, hogy még csak átlagos férfiként is milyen rohadt nehéz?
Legyek az a fajta izmos, jóképű, magabiztos csávó, aki benyögi, hogy "Csak legyél önmagad."? Ami neki tényleg működik, csak a férfiak 90%-ának egy használhatatlan tanács.
---
Ha szerinted ide csak lúzer férfiak járnak, akkor nőkből is csak a lúzerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!