Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a valoságban, és az interneten hol és milyen társat keresek, férfiak, nők, lányok, fiuk? 25/F
Fiatal sub lányt (18-25).
F, 39, dom
Akivel alkalmanként össze lehet jönni programokra, szabadidőt eltölteni, stb.
42n
Már semmilyet. :) Előtte csak és kizárólag párkapcsolatra voltam nyitott, arra sem mindenáron. Kezdetben érezzük magunkat jól, tudjunk beszélgetni, tudjuk, mit akarunk az élettől, mert csak akkor fogjuk tudni, mit akarhatunk egymástól. A folytatásban pedig csak arra voltam nyitott, aki felém egyértelmű és következetes volt, felnőtt tervekkel, aminek aktívan részese vagyok, minél kevesebb külön töltött pillanattal. Egy okos embert akartam, akivel minden nap egy új kaland, új ötletekkel, az életünk nagyvonalú terveit illetően mégsem kellett kétségekben élnem egy pillanatra sem. Összeköltözni, együtt élni, együtt alkotni, együtt azzá lenni, akivé akartunk külön is, egymásnak kételyek nélkül megesküdni. És tényleg: sok dolog változott, de azt sosem éreztem kérdésnek a párom oldaláról, hogy velem akarja-e folytatni.
Erre mindenhol nyitott voltam, még ha nem is hívtam fel rá a figyelmet, végül aztán Tinderen találkoztunk először, ironikusan. Bármilyen vicces, nekem az az app soha nem volt és addig nem is lesz szexapp, amíg a leírásában ismerkedés áll. Ismerkedni mentem és tulajdonképpen azt is sikerült elérnem vele. :) Jókor voltam jó helyen. Az is csak egy lehetőség volt.
24N
A szubmissziv azt jelenti, hogy szexben szeret alárendelt lenni.
Az ilyesmihez nagyon ismerni kell egymást, persze nyilván a nő is jelzi, ha valami neki nem oké, de a legjobb akkor, ha ismerem annyira a nőt, hogy tudom mit szeret.
Olyan férfit keresek aki domináns, aki férfias, céltudatos, társaság kedvelő, jó humorú. Nagyon társasági, optimista ember vagyok ezért nekem valaki olyanra van szükségem aki legalább annyira élettelteli mint én. Na és tud is irányítani.
A neten mindig hamarabb találtam ilyen partnert mint a közvetlen környezetemben.
27/N
Olyat aki:
-akar saját családot
-a problémákat szépen fokozatosan megoldjuk
-a párkapcsolatban nem csak párom hanem társam/barátom is
-szex téren ne legyen prűd
-ne akarjon mindig irányítani
-átlag testalkat teljesen jó
-ne dohányozzon ne igyon ne legyen tetkós/pirszinges
-legyen nyitott nő. Vagyis bármiről beszélgethessek vele őszintén
-legyen jó a humora és vidám ember legyen pont mint én :)
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!