Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten vagy pedig a valóságban kedvezőbb ismerkedni?
Számomra interneten könnyebb. Találkozás előtt szeretek tudni ezt-azt a másik félről. Élőben ritkán ismerkedem. Persze, a netes ismerkedés hátránya, hogy a másik fél lakhat messze is, erre fel kell készülni.
Viszont, nem fél éves beszélgetések után szoktam találkozni az adott személlyel, tehát nem húzom el, nem virtuális kapcsolatot akarok, csak szimplán számomra az előny, ha neten ismerem meg.
Attól függ helyesnek születtél-e vagy sem. Ha igen, akkor könnyű mindkét helyen,ha nem, akkor egyiken sem lesz esélyed sem...
Ne nevettess már, milyen belső szempontok? pff.
Ha a külsőd nem tökéletes,és nem születtél helyesnek,onnantól fogva meg sem akarnak majd ismerni a nők,tehát a belsőt meg sem fogják ismerni,mivel automatikusan elküldenek melegebb éghajlatra...
24/F
is-is, ott ahol van rá lehetőséged.
miért kell ezt szétválasztani.
Férfiként, interneten végletes a dolog. Ha szépséghibás vagy, nulla esélyed van, válaszüzenetet sem kapsz senkitől, viszont ha külsőre megfelelsz, akkor rengeteg lányt el tudsz érni. Élőben sem sokkal jobb, de ott van reális esély legalább.
Nőként mindenki kap több-kevesebb üzenetet a neten, válogatni kell csak. A minőségüket nem tudom, mert nem vagyok nő. Élőben talán nehezebb lehet egy átlagalatti lánynak, mint online. Belső szempontokat nem tudok írni.
22/f
férfiak: neten esélytelenebb, élőben több esélyt látok
nők: neten több esélyük van az átlagos nőknek is, sőt még a csúnyáknak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!