Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogyan csajoztok valóságban / interneten?
Figyelt kérdés
Valóságban nem merek megszólítani senkit
Interneten meg nagyon nem találok tiniknek való oldalt
2016. ápr. 18. 12:35
1/6 anonim válasza:
Neten sehogy,lúzer dolog.
Élőben meg nem is tudom,ösztönösen jön,hogy a helyzettől függően mit tegyek és mondjak.
Igaz nekem mind a 3 eddigi barátnőm idősebb volt.
2/6 anonim válasza:
valóságban lazán bátran a csajok nem szeretik a félénk fiúkat ! a netet meg hanyagold ott nem jó
3/6 anonim válasza:
kaptam már pár fuvolaszólót internetről, egyáltalán nem hiszem, hogy elvetendő.
4/6 anonim válasza:
neten is lehet -__- igaz nehezebb de lehet...
5/6 Gerikiss2000 válasza:
Én speciál úgy csinálom hogy aki tetszik arra random ráírok... Eddig mind két alkalommal sikerült, a csajszi megkedvelt és barátnő lett belőle lassan (persze beszélgetés mellett taliztunk is néha) A mostani "barátnőmet" kitartóan nov 3 óta lehet csúnyán fogalmazok "fűzögetem" és sikerült, a csajszi belém habarodott, volt pár vita, csak barátként tekintek rád duma, de nem adtam fel és láss csodát, fogja a kezem, bókol, nevet velem együtt, randizgatunk és hidd el megéri neten ismerkedni, kivéve ha nem vagy lapos, unalmas kocka akinek annyi a szókincs, beszélőkéje hogy; Baszunk? 15/F
6/6 anonim válasza:
A valóságban csak rendes ismerkedés után, nem túl rámenősen, neten pedig sehogy. Nem a legjobb megoldás...
És az 5. válaszolóhoz szólok. Nem a kockák szókincsébe tartozik a "B*szunk?" . Ez a bunkó parasztok és a hülye pávák szókincse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!