Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek az interneten...

Szerintetek az interneten esélyesebb megtalálni életetek párját, vagy a valóságban?

Figyelt kérdés

A való életben szinte lehetetlennek tartom, hogy egyszercsak szembe jönne velem az "igazi". A társkeresőkben meg irtó nehéz megtalálni a megfelelő embert. Bár azt mondta a pszichológusom, az internetes ismerkedésekből született párkapcsolatok tartósabbak, mert ott különféle szempontok szerint lehet keresgélni az emberkék között. Hát nekem eddig nem jött be, 2 éve ismerkedek ott.

Tapasztalatokat is nagyon szívesen olvasnék, aki mondjuk már megtalálta az igazi párját, neki hogyan sikerült, melyik úton? :) Előre is köszönöm!

2014. jún. 27. 20:04
1 2
 1/13 anonim válasza:
valóságban
 2/13 anonim ***** válasza:
Élőben.
 3/13 anonim ***** válasza:
Neten
2014. jún. 27. 20:06
 4/13 anonim ***** válasza:

olyat itt nem találsz aki biztosan megtalálta az igazi párját... lehet együtt vannak már 5 éve és akkor neki ez az "igazi" aztán még 5 év múlva meg elválnak.. aki megtalálta az igazi párját az szerintem már 60körül van tehát ebből meg is állapithatjuk hogy az emberek hány százaléka találta meg kb. és azt is hogy bizony nem a netes ismerkedéssel

de lehet hogy tévedek, én is csak ember vagyok

2014. jún. 27. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Való élet. Sokkal valóságosabb, az igazi oldaladat mutatod, nincs időd gondolkodni a tökéletes válaszon.
2014. jún. 27. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Az interneton nem szabad párt keresni mert elrabolnak.
 7/13 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)

Bocsánat, lehet rosszul tettem fel a kérdést, akkor úgy kérdezném, hogy ki az aki olyan párt talált, akit az igazinak is érez? Így értettem volna, bocsánat. :)

8/13 A kérdező kommentje:
Elrabolnak? :D Hát ahhoz elég naivnak kell lenni. :) Egyébként van már innen 2 ismerős, akikkel azóta találkoztam és nem loptak el. :D
2014. jún. 27. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát én ugyan nem találtam meg,sőtt,most nyalogatom a sebeim merz átvágtak..:D De élőben jött össze nekem eddig mindig. A neten megismertekkel való találkozás mindig gáz volt.
2014. jún. 27. 20:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó Válaszoló, sajnálom hogy nem alakultak jól a netes ismerkedéseid! Elég véletlenszerű, kinek hogyan alakul...
2014. jún. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!