Szerintetek az interneten esélyesebb megtalálni életetek párját, vagy a valóságban?
A való életben szinte lehetetlennek tartom, hogy egyszercsak szembe jönne velem az "igazi". A társkeresőkben meg irtó nehéz megtalálni a megfelelő embert. Bár azt mondta a pszichológusom, az internetes ismerkedésekből született párkapcsolatok tartósabbak, mert ott különféle szempontok szerint lehet keresgélni az emberkék között. Hát nekem eddig nem jött be, 2 éve ismerkedek ott.
Tapasztalatokat is nagyon szívesen olvasnék, aki mondjuk már megtalálta az igazi párját, neki hogyan sikerült, melyik úton? :) Előre is köszönöm!
olyat itt nem találsz aki biztosan megtalálta az igazi párját... lehet együtt vannak már 5 éve és akkor neki ez az "igazi" aztán még 5 év múlva meg elválnak.. aki megtalálta az igazi párját az szerintem már 60körül van tehát ebből meg is állapithatjuk hogy az emberek hány százaléka találta meg kb. és azt is hogy bizony nem a netes ismerkedéssel
de lehet hogy tévedek, én is csak ember vagyok
Hú, köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
Bocsánat, lehet rosszul tettem fel a kérdést, akkor úgy kérdezném, hogy ki az aki olyan párt talált, akit az igazinak is érez? Így értettem volna, bocsánat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!