Szerintetek az interneten esélyesebb megtalálni életetek párját, vagy a valóságban?
A való életben szinte lehetetlennek tartom, hogy egyszercsak szembe jönne velem az "igazi". A társkeresőkben meg irtó nehéz megtalálni a megfelelő embert. Bár azt mondta a pszichológusom, az internetes ismerkedésekből született párkapcsolatok tartósabbak, mert ott különféle szempontok szerint lehet keresgélni az emberkék között. Hát nekem eddig nem jött be, 2 éve ismerkedek ott.
Tapasztalatokat is nagyon szívesen olvasnék, aki mondjuk már megtalálta az igazi párját, neki hogyan sikerült, melyik úton? :) Előre is köszönöm!
Minél több helyen keresgélsz, annál nagyobb esélyed van, az a lényeg hogy mindkét platformot használd.
Egyébként nálam eddig az az állás, hogy interneten szexpartnereket találtam, arra tényleg jó, főleg ha az ember nem csak általánosságban keres, hanem elég konkrét szexuális érdeklődése van.
Párkapcsolatom viszont soha nem lett netes ismerkedésből, illetve egyszer, 15 évesen, de az egy három randiig tartó járás volt, szóval nem számolnám :D
Eddig három komolyabb kapcsolatom volt, őket élőben ismertem meg: kettőt közülük az egyetemen, a jelenlegi párom pedig a régi főbérlőmön keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!