Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Interneten keresztül lehet...

Interneten keresztül lehet szerelembe esni, ha személyesen nem volt még találkozó? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

2014. jún. 13. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak elég lehetetlen megvalósítani távolság szempontjából
2014. jún. 13. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha sokat beszélgettek és képeken is látod, akkor szerintem lehet
2014. jún. 13. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán kialakulhat szerelem, ha nagyon megismeritek egymást.
2014. jún. 13. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem, mert akkor nem az illetőbe szeretsz bele, hanem csak a róla alkotott képbe.

Velem is megesett már, hogy vonzódtam egy pasihoz, be voltam sózva, alig vártam már, hogy találkoztunk, aztán élőben jött a feketeleves, szépen összetörtek a róla alkotott illúzióim. Már az első randin kimutatta a foga fehérjét, kiderült róla, hogy egy kiégett, lelketlen tahó. Hiába nézett ki jól, egyszerűen a személyisége miatt taszított, undorodtam tőle.

2014. jún. 13. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet. Ha tetszik képek alapján valaki, és jól kijön vele az ember interneten, akkor szerintem ezeknek egyenes következménye lehet a szerelem.
2014. jún. 13. 23:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Személyes találkozó nélkül nem. A valóságban nem az alapján ítéled meg elsősorban az embereket, amiket mondanak, vagy ahogy kinéznek, hanem ahogy viselkednek. A mindennapokban meg fogalmad sincs, hogy milyen valaki, akivel nem élsz együtt, főleg, ha még csak nem is láttad soha élőben.
2014. jún. 13. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 4. hozzászólóval.

Csak idealizálod az alakját, teljesen nem ismered a személyiségét. Biztos van olyan ismerősöd, akit személyesen csendes típusnak ismersz, de interneten be nem áll a szája, egészen más.

Azt kezded el szeretni, akit odaképzelsz. Olyan mértékű tulajdonságokkal ruházod fel, amik nem biztos hogy megvannak neki.

2014. jún. 13. 23:20
 8/13 anonim ***** válasza:
igen, mivel ha elég sokáig beszélgettek és az amilyennek elmondja magát (személyiségét) az alapján már megkedvelheted söt, bele is szerethetsz de mivel az emberek 90% külsö alapján választ magának igy maga az egész kevés eséllyel sikerülne. nameg a távolság is számit mert sokak szerint az erösiti a kapcsolatot de ez nem igy van.
2014. jún. 13. 23:21
 9/13 A kérdező kommentje:
amúgy nem én estem szerelembe, hanem nekem vallottak szerelmet, csak nem hiszem el. ezért kérdeztem :)
2014. jún. 13. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha több hónapja beszéltek lehet. Ismerőseim 400kmre laktak egymástól, évekig csak neten beszélgettek és augusztusba 3 éve lesznek házasok :) De ők már nem tinik voltak.A 15-18 éves korosztálynak szerintem nehezebben megy az ilyesmi, már csak a távolság (utazás) miatt is.
2014. jún. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!