Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet, hogy egy ilyen férfi egyedül van évek óta?

Figyelt kérdés
Családunk egyik barátjáról van szó és komolyan nem értem. 40 éves férfi, van egy 16 éves fia, régen elvált. Nagyon jó a fiával a kapcsolata, gondoskodó apa. Gazdag férfi és ezalatt nem azt értem, hogy 500-600 nettó, tényleg milliós havi bevételről beszélünk (ügyes vállalkozó). Mellé értelmes és a korához remekül tartja magát, izmos, minden nap edz stb. Külső is megvan, jól öltzik, sport BMW, jó ház, tényleg minden a toppon. De évek óta egyedül van, csak egyéjszakás kalandok, pedig elmondása szerint próbál ismerkedni, de nem talál olyan nőt, aki nem csak jól néz ki, hanem tartalom is van. Ilyen létezik...? Mert tényleg hosszú évek óta. Én ezt nem értem. Anyuval arra gondoltunk, hogy esetleg lehet valami nagyon gáz tulajdonsága, amit mi nem látunk, de ismerédés során a nők igen...?
2019. dec. 4. 12:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"rájött végre, hogy a mai, magyar nők, egy lyukas garast sem érnek"

Ahogy te sem, hiszen még a szövegértelmezésre is képtelen vagy, pedig nem nehéz feladat. Leírtam, hogy szeretne párt.

2019. dec. 4. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

"Nem, mert full átlagosak. Viszont a full átlagos ismeseim ebben a korban mind kapcsolatban/házasságban élnek, ő meg aki átlag feletti, nem talál párt. Ezen lepődöm meg."

Oké, hogyha még azt sem veszed észre, hogy mennyien elváltak MINDENKI környezetébe és mennyien vannak egyedül 40 évesen, akkor nem is fogsz rájönni. Ha azt látod csak, amit akarsz, akkor szerinted van értelme bármit írnunk?

2019. dec. 5. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
A válasz egyértelmű, írtad, hogy elvált, tehát nős volt, írtad, hogy ügyes vállalkozó, tehát van sütnivalója, én úgy gondolom, hogy ELSŐRE VILÁGOS VOLT NEKI MINDEN...
2019. dec. 5. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
44%

Volt már komoly kapcsolata, gyereke is van, tanult a saját hibájából, valószínű nem akar elköteleződni aktív éveiben.

Azt is megtanulta, hogy azt mondani, hogy keresi az igazit sokkal jobban hangzik, minthogy le akarja kúrni a fél megyét. Még sajnálod is, lehet próbálkozol is, vagy bemutatod neki valamelyik szabad barátnődet.

Nincs semmi rejtett hibája egyszerűen csak élvezi amiért megdolgozott és azt mondja amit hallani akarsz.

2019. dec. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!