Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire undorító a ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire undorító a ők szemében ha egy férfi nem tud főzni? Tehát segít nektek, ketten együtt tudtok vele főzni, de egyedül nem nagyon megy neki. Engem kiröhögtek ezért, manapság csak a férfi főz és ha egy férfi nem konyhatündér, kidobják.

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 09:39
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Két kapcsolatomban is volt ez, ami hozzájárult ehhez, hogy lapátra kerüljek. Kissé ügyetlen vagyok a konyhában, de szeretem a húst feldolgozni, krumplit hámozni, órákon át keverni és figyelni a sülőben lévő ételeket. De nincs szakavatott kezem, inkább csak mint kukta vagyok, de azt odaadással csinálom. Ez a két nő semmit sem csinált, nekem kellett mindent és kritizálták, hogy nem jó ízű a kaja. Ez is hozzájárult, hogy egyik megcsalt, másik kidobott.
2019. nov. 24. 09:42
 2/35 anonim ***** válasza:
94%

Ha egy rántottát össze tud dobni, meg teát főz, az nekem már oké, mert tudom hogy otthon lehet hagyni, nem fog éhen halni.

Amúgy meg nem szeretem az ilyen elvárós, életképtelen pasikat.

Azért a maga betevőjét nem árt ha el tudja készíteni.

2019. nov. 24. 09:45
 3/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem hinném hogy ennyit számítana, sok ember nem tud főzni.
2019. nov. 24. 09:50
 4/35 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem tudsz fozni az jelent valamit. Vagy anyuci picifia vagy vagy sose voltal egyedul. Mindketto szomoru. Tanulj meg fozni! Ezt mint 26f mondom...
2019. nov. 24. 09:51
 5/35 anonim ***** válasza:
78%
Miért, te nem nevetsz, ha egy nő közli, hogy nem tud vezetni, úgyhogy te fogod furikazni mindenhova? :D
2019. nov. 24. 09:54
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
Nem undorító, de nem is különösebben vonzó, kicsit igénytelenségre vall, ha valakinek mindig elég a vajas kenyér, zacskós leves vagy a rendelt kaja, ha épp nem ér rá a nője vagy az anyja főzni. Én szeretek főzni, de azt kifejezetten utálom, ha valaki "segíteni" próbál és belenyúlkál a dolgomba. Azt szeretem, ha enyém a pálya. Ha szeretne, akkor ő is főzhet bármikor, ez nem valami veleszületett képesség, ami a női léttel gyárilag jár, hanem tanulni lehet akár felnőttként, de még nyugdíjasként is. Interneten lépésről lépésre le van írva, hogy mit hogy kell csinálni, miből mennyit, stb, akinek erre van igénye, még videókat is nézhet, ahol a szeme láttára csinálnak mindent, csak le kell utánoznia. Nem bírom, ha valaki csak felteszi a kezét, hogy "hát én nem tudok főzni, anyám sem tudott, nagyanyám sem, életemben nem láttam még főtt kaját", mert tényleg bárki, bármikor neki tud állni megtanulni, csak akarni kell.
2019. nov. 24. 09:57
 7/35 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem ez a jellemző, inkább abból van gond, ha segíteni sem hajlandó, viszont elvárja a főtt ételt.

Fordítva azonban még ma is gyakori jelenség: ha egy nő utál és/vagy nem tud főzni, azt ritkán tolerálják. Kidobják vagy össze sem jönnek vele, és elítélik még a nők is. Hiszen egy nőnek, leendő feleségnek és anyának ez a dolga...

2019. nov. 24. 10:00
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Az én családomban a férfiak tudnak főzni (nagyapáim - nyugodjanak békében -, apám, öcsém), és nincs probléma abból, ha a nők leesnek a lábukról mondjuk egy betegség miatt. Mikor öcsém született, anyám vérmérgezést kapott orvosi műhiba miatt, elég ramaty állapotban volt, mégsem haltunk éhen, míg ő kórházban volt.

Nekem hosszú távon fontos, hogy a párom is tudjon főzni, nem kell mesterszakács szinten, de azért egy krumplis tészta szintű étel elkészítése ne okozzon gondot. Mellesleg teljes munkaidőben dolgozom, és ugyanúgy elfáradok, mint egy ugyanígy dolgozó férfi, sokkal jobb, ha az otthoni teendők meg vannak osztva, a szüleimnek működik.

2019. nov. 24. 10:24
 9/35 anonim ***** válasza:
95%
Nőnél, férfinal is szégyen, ha nem tud főzni. Én férfiként már 16 évesen főztem.
2019. nov. 24. 10:39
 10/35 anonim ***** válasza:
5%
FÉRFI vagyok. Nem szoktam...és nem is tudok főzni. A csajomtól sem várom el. Van pénzem venni.
2019. nov. 24. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!