Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire undorító a ők szemében ha egy férfi nem tud főzni? Tehát segít nektek, ketten együtt tudtok vele főzni, de egyedül nem nagyon megy neki. Engem kiröhögtek ezért, manapság csak a férfi főz és ha egy férfi nem konyhatündér, kidobják.
Ha egy rántottát össze tud dobni, meg teát főz, az nekem már oké, mert tudom hogy otthon lehet hagyni, nem fog éhen halni.
Amúgy meg nem szeretem az ilyen elvárós, életképtelen pasikat.
Azért a maga betevőjét nem árt ha el tudja készíteni.
Szerintem nem ez a jellemző, inkább abból van gond, ha segíteni sem hajlandó, viszont elvárja a főtt ételt.
Fordítva azonban még ma is gyakori jelenség: ha egy nő utál és/vagy nem tud főzni, azt ritkán tolerálják. Kidobják vagy össze sem jönnek vele, és elítélik még a nők is. Hiszen egy nőnek, leendő feleségnek és anyának ez a dolga...
Az én családomban a férfiak tudnak főzni (nagyapáim - nyugodjanak békében -, apám, öcsém), és nincs probléma abból, ha a nők leesnek a lábukról mondjuk egy betegség miatt. Mikor öcsém született, anyám vérmérgezést kapott orvosi műhiba miatt, elég ramaty állapotban volt, mégsem haltunk éhen, míg ő kórházban volt.
Nekem hosszú távon fontos, hogy a párom is tudjon főzni, nem kell mesterszakács szinten, de azért egy krumplis tészta szintű étel elkészítése ne okozzon gondot. Mellesleg teljes munkaidőben dolgozom, és ugyanúgy elfáradok, mint egy ugyanígy dolgozó férfi, sokkal jobb, ha az otthoni teendők meg vannak osztva, a szüleimnek működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!