Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön már össze?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön már össze? Egyedül halok meg. :D

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, körülöttem az egyetemen mindenhol párok, kialakulóban lévő szerelmek, eljegyzések (!!), sőt, van aki már házas (igaz ő kicsit idősebb mint mi :D).

Soha egy kapcsolatom, egy randim sem volt még senkivel,egyszer csókolóztam (de az is egy nagyon kellemetlen szituáció volt..) 1-2 pár hétig tartó plátói -tetszik ez a srác- érzés volt max, és kezdem már egy ideje elég nyomorékul érezni magam... Tudom, hogy nem ezen múlik igazából az életem, hogy most épp van e valakije az embernek, de azért elég jó lenne végre valami...

Nem tartom magam sem rondának, teljesen az átlagba tartozom szerintem, el szoktam járni, de a max ami bulikon történik, az pár, már részeg csávó aki odajön táncolni aztán nyomulni. Leginkább csak lány barátaim vannak, szóval ez sem nagyon segíti a helyzetem...:D Mit kéne tennem szerintetek? Tényleg nagyon elegem van már ebből, nyilván nem azt várom, hogy a semmiből hulljon oda elém egy tökéletes Nagy Ő, és csak azért, hogy legyen valakim nem fogok járni olyannal aki igazából nem jön be, de azért valami kapcsolatfélére már nagyon vágyom. :( Ráadásul azért külön rosszul érzem magam, hogy mint mondtam, körülöttem a kortársaim randiznak, járnak, összeköltöznek, én meg egyedül vagyok és érzem, ahogy egyre jobban lemaradok és elveszek egyedül...:(

2019. nov. 22. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ismerkedj, légy nyitott és alakul valami. 20 évesen Meg még csak most kezdödnek a jó idök.
2019. nov. 23. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Türelem rózsát terem, lehet,hogy még nem jött el a sorsodban ez az idő, és most meg épp pont a magányt kell megtapasztalnod, ez a sorsod.
2019. nov. 23. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Ne másokhoz hasonlítsd magadat és ne akarj megfelelni senkinek sem.

Az, hogy kik mit csinálnak az legyen az ő bajuk. Téged csak az érdekeljen, hogy te mit akarsz és erre koncentrálj.

2019. nov. 23. 00:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Harmadiknak: Szia! Hát, persze, igazad van, de én is akarnám ezeket a dolgokat. :D Mármint, nem az eljegyzést még tejóég, csak...legalább valamit. xDD Szóval, én nem zárkózom el egyáltalán az emberektől, csak hát mégsem jön valahogy senki normálisabb akit érdekelnék és viszont.

De hát, várom a második hozzászóló jósolta rózsámat tovább, türelmesen. (Nem sok választásom van ugye xD)

2019. nov. 23. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok és ugyanúgy nem volt... (mondjuk én nem lány vagyok). Bár én nagyon nem is akartam, nem igazán kezdeményeztem eddig, csak párszor.

Szerintem ne görcsölj ezen fiatal vagy, még én 22 éves fejjel sem érzem vilagvégének a helyzetet. Addig legalább tudsz a tanulásra koncentrálni, meg nincsenek kötöttségek.

2019. nov. 23. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Velem is hasonló van :D Neked még van azért időd, fiatal vagy. Egyébként sokan vannak ugyanígy, még 30 körüliek is, csak nem hangoztatják, de nyugi nem vagy egyedül.:) Ha sok a lány barátod, akkor kérd meg őket, hogy mutassanak be fiú ismerőseiknek, csak úgy barátkozni, később meg kialakulhat valami.

24L

2019. nov. 23. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele..

Ha mást nem, macskás néni leszek. 😂

Szurkolok egyébként!

22/L

2019. nov. 24. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!