Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire undorító a ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire undorító a ők szemében ha egy férfi nem tud főzni? Tehát segít nektek, ketten együtt tudtok vele főzni, de egyedül nem nagyon megy neki. Engem kiröhögtek ezért, manapság csak a férfi főz és ha egy férfi nem konyhatündér, kidobják.

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 09:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Kézügyesség meg érzék, mi? :D rutint csak akkor szerez, ha csinálja.

Én is addig tagltam a munkám kapcsán ezt, amíg szemrebbenés nélkül be nem vágtak a mélyvízbe és akkor próbálkozz bazzeg, majd megszokod. Úgy is lett.

2019. nov. 24. 12:11
 22/35 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként valóban van idegrendszeri "károsodás" az ilyen esetek többségében, csak senki nem gondolná. Kívülről ugyanis egy épkézláb, látó-halló, egészségesnek tűnő embert látsz, aki egy kicsit (vagy nagyon) bénázásra hajlamos. Ha egy TSMT-, INPP- vagy alapozó terapeuta felmérné őket, akkor egy csomó minden kiderülne... De ez már messzire vezet, és a legtöbb embernek fogalma sincs a témáról.
2019. nov. 24. 12:25
 23/35 anonim ***** válasza:
74%
Aha, nincs kézügyessége. A popóját is ki kell helyette törölni? Más köti be a cipőjét? Más vágja le a körmeit? Mert kb ugyanaz a szint mint a krumplipucolás.
2019. nov. 24. 20:35
 24/35 anonim ***** válasza:
5%
A netpincér és 10 hasonló szolgáltatás korában kinél gond ez?
2019. nov. 24. 20:46
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk annál, aki odafigyel az egészségére?
2019. nov. 25. 14:42
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Netpincér, hogyne...

Pizza, hambi, kínai, japán, indiai, gyros, nagyritkán pörkölt és mexikói. Csupa egészséges kaja. Egyszer rendeltem natúr csirkemellet rizzsel, az is egy rágós, égett kaki volt 1200-ért,aztán a 100 grammot sem érte el. Akinek itt az igényszintje, hogy minden nap ezeket egye, azzal inkább nem kezdenéj.

2019. nov. 25. 15:09
 27/35 anonim ***** válasza:
52%
25 és 26: Szóval ti elvárjátok, hogy élsportoló versenyformában legyen egy férfi? ÉÉrtem. Hát, ahhoz valóban nem árt reggelete 2 órával hamarabb felkelni főzni, utazással együtt kb 10 óra meló után még 3at kondiban tölteni és 8at aludni. Valóban ez kell? Csak mert átlagos edzegetéshez nekem egy jó gyross saláta is megteszi a netpincérről például.
2019. nov. 25. 17:32
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megteszi az agyoncukrozott szósszal, a rohadó zöldségekkel, az olajos sültkrumplival, a háromnapos csirkével. :) Edzeni is felesleges ilyen minőségtelen ételek mellett.
2019. nov. 25. 17:37
 29/35 anonim ***** válasza:
Végülis én megtanulok főzni, de akkor a hölgy is minimum egy Jen Selter szintet tudjon hozni magával :D
2019. nov. 25. 17:38
 30/35 anonim ***** válasza:
90%

27: nem várjuk el, te barom, csak aut várjuk el, hogy ne egyen szart. Mert én sem eszem szart. Sportolok, egészségesen kajálok, nem azért, hogy a valagam mutogassam instán, hanem mert igényes vagyok az alakomra és az egészségemre és nem akarok korán egy ráncos, beteg szar lenni.

Az élsportoló szinthez ezt emeld négyzetre és szorozd meg kettővel, drágám, rövid ideig követtem versenydiétát, ez ahhoz képest lófa...

2019. nov. 25. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!