Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehet, hogy egy ilyen férfi egyedül van évek óta?
Elmondta ő maga: "De évek óta egyedül van, csak egyéjszakás kalandok, pedig elmondása szerint próbál ismerkedni, de nem talál olyan nőt, aki nem csak jól néz ki, hanem tartalom is van. Ilyen létezik...?"
Igen, persze, hogy létezik. A szex megvan, nem kell amiatt valakit elviselnie. Társként meg csak társat tud kezelni. Az ő kategóriáját elég kevés nő üti meg: Vállalkozik, eredményeket ért el és tesz a külsejéért is. A nőkre jellemzőbb, hogy vagy a külsejükért tesznek sokat, vagy a viselkedésükkel próbálják megadni azt, ami a külsőből hiányzik. Plusz azért elég nehéz lehet neki kiszűrni, hogy ki az, aki csak a pénze miatt akar vele lenni.
Nem vagyok vállalkozó, nem vagyok top pasi, de így én is voltam évekig. Szimplán az átlagtól eléggé eltérő a személyiségem, szóval nem érem be akárkivel. Egyszerűen nem találtam olyan nőt, akire tényleg társként nézhettem volna, aki belül olyat hozott volna, hogy feltudok rá nézni és szexuálisan is nőnek tudom tartani. Voltak jófej csaj haverok, voltak olyanok, akik nagyon akartak, olyanok is, akik jól néztek ki, de szexkapcsolaton kívül nem akartam tőlük többet.
Amúgy a meglepődésed sem értem. Egy csomó átlagos nő is előadja ugyanazt, amiről írsz a férfival kapcsolatban, csak tartalom nélkül. Naponta jönnek a női hozzászólások, hogy nem találnak normális férfit, nincsenek jó pasik és hasonlók. És mindezt full átlagos nők írják. Rajtuk nem lepődsz meg?
"És mindezt full átlagos nők írják. Rajtuk nem lepődsz meg?"
Nem, mert full átlagosak. Viszont a full átlagos ismeseim ebben a korban mind kapcsolatban/házasságban élnek, ő meg aki átlag feletti, nem talál párt. Ezen lepődöm meg.
Alacsony a midiklorián szintje. :))
De az is lehet, hogy ő is megvilágosodott és rájött végre, hogy a mai, magyar nők, egy lyukas garast sem érnek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!