Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg félre értik a férfiak az egyetemen, ha bejelölöm őket vagy kedves vagyok?
Nem tudom mit kellene tennem. 24 éves nő vagyok, végzős egyetemista.
Csinosnak tartom magam. Nem vagyok szép annyira, de csinosan járok, sminkelek, ápolt vagyok, próbálom kompenzálni. És ami igaz, hogy KÖZVETLEN az emberekkel. Próbálok mindenki felé nyitni barátkozás terén.
Viszont az egyetemen félre érti ezt a férfiak. Mondok példákat:
-múltkor a büfében egy srác mellett volt hely, így leültem oda. Leejtettem valamit, mire felvette, és szóba elegyedtünk. Külsőre nem jött be nekem, de annyira VICCES volt, hogy az alatt a 10 perc alatt rengeteget nevettem rajta, így bejelöltem facebookon. Ő ezt annak értelmezte, hogy akarok tőle valamit, és amikor kikosaraztam, elhordott. Holott nekem csak szimpatikus volt a személyisége.
A másik: van egy csoporttársam, fiú persze, aki bejelölt engem facebookon. Aztán élőben segítséget kértem tőle, mert nem tudtam valamit megcsinálni ő meg igen, és azóta folyton írogat de olyan dolgokat, én pedig amikor megmondtam, hogy barátkozni akarok, kiakadt.
Egyrészt egy hét ismertség után nem akarok senkivel összejönni, másrészt pedig ezek nagyon értékes emberek, csak nem érzem velük a kémiát(van, amelyik helyes, tehát nem azért utasítom el őket, mielőtt általánosítanátok, mert csúnyák), de attólmég a személyiségük magával ragad, és viccesek.
Tényleg nem szabad így viselkednem? Ez tényleg hitegetés? Most szálltam magamba, hogy ők teljesen félreértik a közvetlenségem. De akkor hogy kellene viselkednem?
Alapból én ilyen közvetlen vagyok, simán odamegyek idegenekhez, fiúkat-lányokat megdicsérek, ha jó a ruhájuk, stb, sokszor a legjobb barátnőm is mondja, hogy nagyon közvetlen vagyok. De akkor ne beszélgessek fiúkkal, csak azzal, aki bejön?
Persze hogy félreértik, van mindennek határa. Ne légy túl kedves, mert azt hiszem az ilyen nőkre hogy flörtölnek.
Légy határozott, céltudatos, nem kell gorombának lenned, de NE legyél haverkodó, barátkozó.
Nő és férfi közötti barátság ritka nagyon, ezért ne tarts férfi barátokat szándékosan (ezek általában többről álmodnak).
Nézd, eleve nem kell jelölgetni mindenkit, akivel váltottunk 3 mondatot. A szomszédot, kalauzt, a metrón szemben ülőt sem.
Aki kiakad egy kérdés miatt vagy mert kedves vagy, azzal ne foglalkozz. Nyugodtan beszélgess fiúkkal, ha van közös téma. A normálisabbja nem azt fogja hinni, hogy dugni akarsz.
Én is félreérteném mert pont az ilyen kedves, barátságos lányok jönnek be. Ha egy nővel jól érzem magam mindenképp többet szeretnék tőle...és itt nem feltétlenül a szexre célzok. Nem vagyok a gyors "összejövések" híve de már sok időt és energiát pazaroltam az olyan lányokra akik flörtölgettek, kedveskedtek mindaddig amíg szerelmes nem lettem, oszt lekoppintottak azzal az ártatlannak tűnő szöveggel, hogy csak barátkozni akartak. Ezért sajnos kénytelen vagyok már az elején leszögezni, hogy merre is tart az ismerkedésünk. Amúgyis ha az elején nem lépek akkor idővel kikötök a barát zónában, utána meg jön a szöveg, hogy "bárcsak találnék egy olyat amilyen te vagy, de nem téged". Barátaim már vannak, nem hiszem, hogy szükségem lenne még egyre.
Természetesen az sem helyes ha gorombán viseéledik veled valaki csak mert elmondod, hogy csak barátkozni akarsz.
"Félreérteni csak azt lehet, akit félre akarunk..."
Ezzel értek egyet 100%-osan. Ugyanolyan közvetlen vagyok, mint te, férfival is, nővel is. Csak én mindezt kövéren teszem. Senki nem hitte még soha, hogy flörtölök, mert nem akarnak tőlem semmit. Tőled igen, mert ahogy írod, csinos vagy. Úgyhogy ez nem rajtad múlik.
Detto.
Allandoan azt hiszik h ki akarok kezdeni veluk. Bakker 40 vagyok ferjes 2 gyerekkel. Nem erdekel mas ferfi, de ha picit mosolyogsz vagy kedves vagy egybol azt gondoljak h biztos pasi kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!