Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek az egyetemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek az egyetemen?

Figyelt kérdés

Már másodéves vagyok (lány) és az a gondom hogy nem tudom hogyan kéne ismerkednem az egyetemen. Mármint vannak ott ismerőseim barátaim is és alapvetően elég nyitott ember vagyok valahogy nen tudom hogyan ismerkedjek a srácokkal.

Szeretnék párkapcsolatot, mindig azt mondják egyetemen a legegyszerűbb, de valahogy nem látom hogy az órákon, órák előtt miről lehetne beszélgetni vagy csak úgy random elkezdeni egy beszélgetést ismeretlenekkel.

A rendezvények, bulik annyiban mások hogy ott általában barátokkal vagyok így ha vannak a barátoknak ismerősei akkor nyilván én is beszélgetek velük, elvagyunk stb.

Illetve nem nagyon tudom kimutatni ha tetszik valaki, nem tudom mit kéne csinálnom, nem tudok flörtölni.

Tud valaki ebben tanácsot adni?

2019. szept. 24. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Készülj a sok privátra.
2019. szept. 24. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

"Illetve nem nagyon tudom kimutatni ha tetszik valaki, nem tudom mit kéne csinálnom, nem tudok flörtölni."

Én is ilyen vagyok, csak férfiban. A mi személyiségtípusunknak egyetemen tényleg könnyebb, de ott sem mondanám egyszerűnek.

Bár én már más korosztály vagyok, de értem miről beszélsz. Zavarni nem akarlak, de ha szeretnél beszélgetni róla, hogy távlatból ezt hogyan látom, szívesen megosztom veled. Hátha te nem követed el azokat a "hibákat", amiket én egyetem alatt.

Idővel mindent másként kezd érzékelni az ember.

Jelezd valahogyan, ha van kedved beszélni, ráderöltetni magam nem szeretném. F31

2019. szept. 24. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás: nyiss mások felé. Ha csak a saját baráti körödben "mozogsz" és mások felé semmilyen impulzust nem engedsz el, még egy szemkontaktust sem, akkor ne várd, hogy "felfedezzenek". Igen, ha nem flörtölsz akkor még akinek tetszenél az sem fog "letámadni", odamenni hozzád.
2019. szept. 24. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as ez világos.

A kérdés arra vonatkozik hogy ezeket hogyan, milyen módon tegyem.?

Mert csak úgy pl óra előtt elég fura csak úgy egy random idegenhez odamenni és elkezdeni beszélni neki. Nem túl életszerű így kipécézni másokat pláne hogy a legtöbben barátokkal/ismerősökkel beszélnek, elég fura lenne idatolakodni.

Tehát a kérdés az hogy hogyan kedzjek hozzá? Szemkontaktust stb nyilvan felveszem. De az semmi.

2019. szept. 24. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de talán szemkontaktus, mosolygás, hogy bátorítsd. Sokszor ez véletlen, pl. leülsz valaki mellé az órán, vagy sokszor ismerőssel jönnek össze az emberek, nem vadidegennel.
2019. szept. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!