Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek egyetemen?
Elsőéves egyetemista lány vagyok, sosem volt még párkapcsolatom de mostanában kezdtem azt érezni hogy igényem lenne rá és hogy kellő képpen tudnám kezelni. Járok el programokra barátokkal (egyetemen kívüliekkel) illetve egyetemen van egy barátnőm veke is szoktam erre-arra elmenni ahol sok az egyetemista, ott elég sok embert megismertem jóban lettem velük stb. De valahogy soha egyik társaságban sem találkoztam még olyan emberrel akivel szívesen ismerkednék ( nem baráti szándékkal). Szóval hogy ilyen összejöveteleken nem hozott össze a sors olyannal akivel azt érezném hogy lehetne valami.
Amúgy az egyetemen sok számomra helyes srácot látok akik így első látásra szimpatikusak, van hogy meg is néznek de ez ugye önmagában még semmi.
Interneten nem akarok ismerkedni,nem vagyok ennek a híve.
Esetleg valami tanács?
Nem válogatok. Írtam olyat valahol hogy mindenki bepróbálkozott és lekoptattam? Nem. Senki nem próbálkozott be olyan nagyon konkrétan. Sok mindenkivel beszélgettem, kedvesek voltak, jól elvoltunk de kb ennyi.
Az meg más hogy nem mondom minden második srácra hogy rámásznék. Nem a tökéletesre vágyom csak arra hogy legyem meg valakiben az a plusz.
Sokkal többet nem tudsz tenni.
Én is csak szemkontaktusig jutok el, egyszerűen semmi alkalmat nem látok arra, hogy leszólítsak valakit, mégse lehet csak úgy odamenni olyanhoz, akit először látok. Persze vannak olyanok, akikkel rendszeresen összefutok, de hozzájuk is csak valami nagyon erőltetett, kamu dumával lehetne odamenni.
Szóval ha nem nézel ki rosszul, akkor a legjobb amit tehetsz az, hogy vársz, valaki jön előbb utóbb, nem hiszem hogy nőként egyedül maradsz még ha nem is lépsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!