Tudtok tanácsot adni hogyan ismerkedjek egyetemen? Senkihez nem merek odamenni.
Esetleg kérj segítséget, vagy kérdezz valamit a szakoddal kapcsolatban. Aztán tereld a témát a sulin kívülre, keress közös érdeklődéseket.
Melyik egyetem és milyen szak egyébként?
az alkohol rossz dolog de néha jó. Én egy szlovák egyetemen voltam értékelhető szlovák tudás nélkül. Amikor lementem bulizni, akkor viszont sikerült esténként 3-4 emberrel kb megismerkedni úgy hogy elég komoly komunikációs akadályok álltak köztünk. Itt nem is annyira az introvertáltságoddal van a probléma, hanem az önbizalmaddal. Ajánlom a "ha meg kell baszódni, hát meg kell baszódni" elsuttogott csatakiáltást induláskor, meg persze hogy ne úgy menj oda emberekhez hogy "szia, zoli/eszter vagyok, van kedved beszélgetni?"... az úgy nagyon creepy lenne.
Ó a végén jutott az eszembe talán a legfontosabb... szobatársad? Ha jó viszonyban vagytok menjetek ki egy sörre vele meg a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!