Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátnőt ha nem járok bulizni? Pl egyetemen gólyabálra se megyek.
Kívülálló leszel te is, én tudom milyen is az. Az interneten. Más fórum nem nagyon fog működni a "buliarcok" mindig kinéznek majd maguk közül és amúgy sem lennék boldog egy buliarc nővel.
A magunkfajták viszont rejtőzködnek.
Ez nem így működik. Gondold ezt újra. Talán, ha találsz olyan nőt aki szintén ilyen, de akkor ne legyenek külsővel kapcsolatos elvárásaid, meg úgy jellemre se, ezen kívül, mert kevés ilyen ember van aki ennyire akkurátusan elutasítja a társadalmat.
Engem egész életemben csak kiközösítettek,vertek meg csicskáztattak.Sosem voltak barátaim
Mit kéne szeretnem az emberekben és a bulikban?
Barátaim nekem sem lesznek sosem, de attól még próbálok ilyen Mr.Bean vagy South Park Butters módon egyedül ellenni. Nem nagyon vam mit tenni.
Bár nekem vannak felszínes ismeretségeim, persze nem jelentek nekik semmit, így nem is hiszem, hogy valaha is lesznek. Alapból nagyon kevés ember jöhet szóba, csak a kívülállók és közülük is az olyanok, mint te pl. nem, hanem akik azért próbálnak rendesek maradni.
Engem még kedvelnek is páran, de ezt is a helyén kell kezeljem - nem érek annyit, mint más emberek. Ha meghalnék nem érdekelné őket például.
Én is így érzem magam.
Mindenki csak kocsmatúra, hamburgerezések.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!