Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak a lányokkal munkába állásig, vagy még próbálkozzak egyetemen?
Sajnos egyetemen nem talált meg annyira a szerelem, tetszettek lányok, főleg idén, de más pl munka fontosabb volt neki, vagy a legtöbb jó csajnak pár rég volt/van párja.
Munkahelyen hátha érettebbek vannak, s mivel én is dolgozom, hátha jobban felfigyelnek rám.
Tehát érdemes még a hátralévő 1 egyetemi évemet udvarlással töltenem, vagy várjak a lányokkal munkáig? Mert ha ismét csak foglalt vagy elfoglalt, karrierista lányok jönnek egyetemre, akkor nem tartom értelmét, hogy lekössem flörtöléssel az energiáimat. Egyetemen diplomamunka és államvizsga a fő célom, de lenne időm flörtölni is, csak nem akarom, hogy megint nem megyek semmire, és akkor a tanulmányaimra is rossz hatást gyakorol a bánat.
Ui: Csak kíméletes válaszokat kérek, engem ne elemezzetek, csak segítséget várok.
Ne halogass dolgokat, ha tényleg arra vágysz. Van egy ismerősöm, aki ugyan ezt csinálja, mindig megmagyarázza, h most épp miért nem optimális az idő a csajozásra - őt vélem felfedezni a soraid között. Viszont ő már 40 éves, se barátnő, de feleség, se szexuális tapasztalat, semmi.
Bele kell vágni, ha kosár, hát kosár. Emberek közé kell menni, és ismerkedni, lányokkal beszélgetni.
Második válaszoló, megértem, s igazad van. :) Inkább belevágok, ismerkedek szépekkel, mert a nem túl szépek nem nagyon becsültek meg. Persze túl divatos, agyonsminkelttel sem akarok ismerkedni, aki fitnessz diétán él, s pénzt vár el, miközben neki már van. Bulikba megpróbálok, eljárni, ugyanakkor ott társasággal vannak a lányok. Szabválokon próbálok ismerkedni, a folyosó padjain ülő lányok túl tanulósak.
Az ismerkedést, kibontakozást megnehezíti, hogy a legtöbb lány hazamegy vidékre, a falujába, ahol gyakran már ott várja a párja. Miközben egyesek már elsőéves korukban megtalálták egymást, s aztán jön az eljegyzés.
Én nemsoká végzek, s még mindig semmi.
Az 1-es meg úgy tűnik, az Ui (utóirat) jelentését nem érti. XD Gimis lányok szerelme sem tart örökké.
Hülye vagy ha ezen gondolkozol. Az egyetemen találod a legokosabb lányokat. Lehet most butának tartod őket. Majd rájössz hogy milyen jó lenne egy okos egyetemista lány, ha már dolgozol és átlag nőkkel leszel körülvéva.
Ha van eszed, ott keresed meg a párod az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!