Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hangzik rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangzik rosszul, hogy egy hulladékgazdálkodással foglalkozó cégem van az osztrákoknál?

Figyelt kérdés

Nem értem miért van, de az osztrák nőknek jobban bejövök, mint a magyaroknak. Nem azzal van a gond, hogy a cég nem itthon van, innen nagyon sokan alapból is átjárnak dolgozni.

Csak arra, hogy cégem van, sokszor elég fura reakciókat kapok a magyar nőktől. Pláne amikor kiderül, hogy hulladékkal kapcsolatos.

Pedig ebben hatalmas potenciál van, nem nagy cég, de szépen meg lehet élni és tisztességes béreket tudok adni 2 tucat embernek.

Teljesen zöld, szóval van jövője és sok EU-s támogatást is szoktam elnyerni.

Itthon ez miért hangzik rosszul?

Meg amit nem értek még, vannak akik egyenesen úgy állítanak be, mintha valami rabszolgatartó lennék és meg sem dolgoznék ezért a pénzért, csak másokon élösködnék.

Meg ilyeneket szoktam kapni itthon, hogy "ha céged van akkor neked könnyű". Miért lenne bármivel is könnyebb nekem, mint másnak? Amit én megcsináltam, azt bárki megcsinálhatta volna, lehetőség adott volt. Tudás, munka és kitartás kérdése. Akárki alapíthat céget..

2019. nov. 26. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem hangzik rosszul. Munkahelyeket teremtettél, foglalkozol a környezettel, ráadásul jóval nagyobb mértékben, mint egy átlagember. Szerintem ez abszolút pozitív.

Nem megfelelő nőkkel kerültél össze, ami szomorú, de sajnos előfordul.

Én mindenesetre gratulálok, és további sok sikert kívánok!

2019. nov. 26. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Sok lehetőség van.

1. Nem tudják összetársítani a havi 5000 euró nettót a nagykorú bömbössel.

2. Nem tetszik a rajtad lévő 80 Kilogramm súlyfölösleg

3. Nem tetszik a stílusod.

4.....

2019. nov. 26. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Tehát Ausztriában van céged, az osztrák nőknek bejössz. Akkor mi is a gondod? Ez ugyanolyan kérdés, mint a nem diplomás lányok sokkal kedvesebbek velem, mint a diplomások. Miért mindig azzal foglalkoztok, akiknek nem kelletek?
2019. nov. 26. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy beteg vagyok, de ez a téma engem mindig is érdekelt. :D Engem nem zavarna, sőt! Én szívesen "tanulnék" is erről, mert tényleg érdekel az egész, hogy hogy működik stb.

Nem, nem keresek társat, csak leírtam a véleményem. :)

2019. nov. 26. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!