Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangzik rosszul, hogy egy hulladékgazdálkodással foglalkozó cégem van az osztrákoknál?
Nem értem miért van, de az osztrák nőknek jobban bejövök, mint a magyaroknak. Nem azzal van a gond, hogy a cég nem itthon van, innen nagyon sokan alapból is átjárnak dolgozni.
Csak arra, hogy cégem van, sokszor elég fura reakciókat kapok a magyar nőktől. Pláne amikor kiderül, hogy hulladékkal kapcsolatos.
Pedig ebben hatalmas potenciál van, nem nagy cég, de szépen meg lehet élni és tisztességes béreket tudok adni 2 tucat embernek.
Teljesen zöld, szóval van jövője és sok EU-s támogatást is szoktam elnyerni.
Itthon ez miért hangzik rosszul?
Meg amit nem értek még, vannak akik egyenesen úgy állítanak be, mintha valami rabszolgatartó lennék és meg sem dolgoznék ezért a pénzért, csak másokon élösködnék.
Meg ilyeneket szoktam kapni itthon, hogy "ha céged van akkor neked könnyű". Miért lenne bármivel is könnyebb nekem, mint másnak? Amit én megcsináltam, azt bárki megcsinálhatta volna, lehetőség adott volt. Tudás, munka és kitartás kérdése. Akárki alapíthat céget..
Szevasz kukás!
Mennyit keresel havonta? :)
Az én bérem havi nettó 5000 euro a cégemben.
Ami megmarad profit, azt meg bővítésekre költöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!