Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eladóként nagyon ciki adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eladóként nagyon ciki adni egy srácnak egy papírt az elérhetősegemmel?

Figyelt kérdés

Úgy érzékelem, hogy tetszem neki.

Az egész azzal indult, hogy egyszer nagyon ramosolyogtam, és az feltűnt neki, és utána pár alkalommal baromi zavarban volt, aztán azóta szoktunk mosolyogni egymásra, de nagyon félénk, el is vörösödik olyankor, nem is mer hozzám szólni.

Nekem nagyon tetszik, viszont sajnos én pont ilyen típus vagyok, nagyon zavarban vagyok tőle. :/

Szóval arra gondoltam, hogy ha legközelebb lenne rá lehetőség, akkor amikor fizet, adnék neki egy kis papírt, beleirnam a nevemet, meg hogy szeretném megismerni.

Csak annyira félek, mert általában nagyon sok vásárló van, és ő sem szokott egyedül jönni, kollégákkal jönnek, és félek, hogy nevetséges lesz a szitu.

Szerintetek mi legyen? Merjem vagy ne? :D

24L

2019. nov. 17. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Ne adj neki cetlit csak,ha kéri!!!

Maradj nő. Viszont iszonyat add a jeleket,modolyogj,mondj neki valami vicceset, szépet..., aztán várd, hogy lépjen a mamlasz.

Például mikor fizetett,adj neki egy apró csokit,hogy a bolt ajándéka...

2019. nov. 18. 09:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Például mikor fizetett,adj neki egy apró csokit,hogy a bolt ajándéka..."

Ez de aranyos :D

2019. nov. 18. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Már megint te vagy az a csokiboltos csaj akihez kávézni jár a pali? Mit is írtál? Benedvesedsz tőle.

Akkor kaptál sok tippet, de remélem mostanra tudod mit kell tenned.

2019. nov. 18. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Aludj csak én álmodom. Csak metrósínek helyett a vizes kövön landol az ürge.

Amúgy ha galerivel jár, és teszed a csávónak a szépet, a többi hülye hamarabb észre fogja venni és cukkolni fogják. Neked meg csak rá kell kérdezni náluk, hogy hol van az a rakás szerencsétlenség aki sose mer hozzádszólni?

2019. nov. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!