Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gáz/ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz/ciki ha valaki 24 éves férfi létére még szűz?

Figyelt kérdés
Azóta is várom az igazit.:/ Még nem volt 1 olyan alkalmam se, amiből egy egyszeri éjszakás kalandot kihozhattam volna. Nem igazán hajlok a "fizetős szolgáltatás" felé, amit mások a tapasztalatszerzés és a "gyorsan legyünk túl rajta" szemlélettel űznek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nagyképű, lenéző és kioktató stílusú válaszokat mellőzétek!
2019. szept. 28. 21:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Egy 1984-es szexuálissal kapcsolatos könyvben olvastam, hogy 24 év a lélektani határ, szóval gyorsan produkálj valamit.
2019. szept. 28. 21:32
 2/20 anonim ***** válasza:
13%

Ha még szűz vagy, ne hívd magad férfinak, mert addig csak egy kisfiú vagy, akárhány évesen is. Majd ha elvesztetted, akkor leszel férfi. Egyébként nem gáz, nem bántani akarlak, csak a megnevezésekkel legyünk már tisztában.

Egyébként pont a hozzáállásoddal van a baj. "Várod" az igazit. Nos, az nem fog csak úgy bekopogtatni, mert akkor 70 éves korodig várhatsz. Gondolom szórakozni, ismerkedni nem mész, csak kockulsz meg jó esetben dolgozol, ezért nem volt egyéjszakás alkalmad se. Mik e terveid a jövőre, hogy ezen változtass? Mert ha semmi, és csak várod a sültgalambot, az a ciki.

L/23

2019. szept. 28. 21:53
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Én is szűz voltam ennyi idősen, pedig nem vártam az igazira és bulizni is eljártam rendszeresen. Egyszerűen csak nem jött össze.

Annyit tudok tanácsolni, hogy kezdeményezz minél többet és akkor előbb-utóbb összejön a dolog. De az első szex után sem fog változni semmi (az eseményt követő pár napos "eufóriát" leszámítva), legfeljebb ott lesz a fejedben a gondolat és érzés, hogy egyszer már szexeltél és végre nem vagy szűz (de az a gondolat/kétely is, hogy vajon csak egyszeri mázlid volt-e, és összejön-e majd még máskor is :D).

31/F

2019. szept. 28. 22:03
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
"Még nem volt 1 olyan alkalmam se, amiből egy egyszeri éjszakás kalandot kihozhattam volna.". Na ez a gáz, akkor gyerekes vagy és töketlen. Én nőként flörtölök férfiakkal bárhol. Ha van töke és veszi a lapot, akkor odajön. Volt már nem egy ilyen. Olyan nincs, hogy valakinek nincs alkalma kalandra.
2019. szept. 28. 22:04
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
5# Attól még hogy te szoktál kezdeményezni, a nők 85%-a azt várja hogy mi tegyük meg az első lépést. Én hét éve dolgozom egy gyárban ahol csajok dolgoznak a soron és még egyik se kezdeményezett, ha akarok valamit nekem kell "tolni szekeret".
2019. szept. 28. 22:09
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Előző vagyok, nekem is volt rengeteg csók bulikban, de ezeket mégsem tudtam továbbvinni. És nem csak azért, mert töketlen voltam, sokszor épp a túlzott rámenőséggel rontottam el a helyzetet (vagy az illető lány csak kavarni akart épp valakivel, de lefeküdni már nem).

31/F

2019. szept. 28. 22:09
 7/20 anonim ***** válasza:
5%
Ne várjátok már,hogy a nő kezdeményezzen bakker .Ez régen sem volt divat.Szóba sem állnék olyan pasival,akinél nekem kell kezdeményeznem. Beszari János. Ez sajnos ki is sugárzik szóval tegyél rendet a fejedben,legyél magabiztos és húzás csajozni.
2019. szept. 28. 22:16
 8/20 anonim ***** válasza:
74%

Vazze, mit nem adnék ha még egyszer 24 lehetnék és tiszta lappal indulhatnék csajokat hajkurászni...

Annak hogy szűz vagy, nincs jelentősége, nincs rád írva.

2019. szept. 28. 22:17
 9/20 anonim ***** válasza:
31%
De jelet lehet adni. Én pl. mentem oda férfihez boltban segítséget kérni. Ment tovább a flörtölés és ennyi volt. Majd találkoztunk és szexeltünk. Az nem nagy kezdeményezés egy nő részéről ha úgy nézek rá és rámosolygok. ha fapofával állok, akkor persze, hogy nem jönnek oda. Mondjuk nekem alapból pozitív és kellemes a kisugárzásom. Ha jól nézel ki, akkor nem nehéz.
2019. szept. 28. 22:24
 10/20 anonim ***** válasza:
9%
Nem volt lehetoseged? Nem voltam soha egy bulizos, de kello onbizalommal mozogva a vilagban huszonevesen evi 10+ lanyt siman elkap az ember hatalmas erofeszites nelkul ha epp szingli. Ha erofeszites van, akkor ennel joval tobbet. Valtoztass a strategiadon.
2019. szept. 28. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!