Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz/ciki ha valaki 24 éves férfi létére még szűz?

Ha még szűz vagy, ne hívd magad férfinak, mert addig csak egy kisfiú vagy, akárhány évesen is. Majd ha elvesztetted, akkor leszel férfi. Egyébként nem gáz, nem bántani akarlak, csak a megnevezésekkel legyünk már tisztában.
Egyébként pont a hozzáállásoddal van a baj. "Várod" az igazit. Nos, az nem fog csak úgy bekopogtatni, mert akkor 70 éves korodig várhatsz. Gondolom szórakozni, ismerkedni nem mész, csak kockulsz meg jó esetben dolgozol, ezért nem volt egyéjszakás alkalmad se. Mik e terveid a jövőre, hogy ezen változtass? Mert ha semmi, és csak várod a sültgalambot, az a ciki.
L/23

Én is szűz voltam ennyi idősen, pedig nem vártam az igazira és bulizni is eljártam rendszeresen. Egyszerűen csak nem jött össze.
Annyit tudok tanácsolni, hogy kezdeményezz minél többet és akkor előbb-utóbb összejön a dolog. De az első szex után sem fog változni semmi (az eseményt követő pár napos "eufóriát" leszámítva), legfeljebb ott lesz a fejedben a gondolat és érzés, hogy egyszer már szexeltél és végre nem vagy szűz (de az a gondolat/kétely is, hogy vajon csak egyszeri mázlid volt-e, és összejön-e majd még máskor is :D).
31/F

Előző vagyok, nekem is volt rengeteg csók bulikban, de ezeket mégsem tudtam továbbvinni. És nem csak azért, mert töketlen voltam, sokszor épp a túlzott rámenőséggel rontottam el a helyzetet (vagy az illető lány csak kavarni akart épp valakivel, de lefeküdni már nem).
31/F

Vazze, mit nem adnék ha még egyszer 24 lehetnék és tiszta lappal indulhatnék csajokat hajkurászni...
Annak hogy szűz vagy, nincs jelentősége, nincs rád írva.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!