Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gáz/ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz/ciki ha valaki 24 éves férfi létére még szűz?

Figyelt kérdés
Azóta is várom az igazit.:/ Még nem volt 1 olyan alkalmam se, amiből egy egyszeri éjszakás kalandot kihozhattam volna. Nem igazán hajlok a "fizetős szolgáltatás" felé, amit mások a tapasztalatszerzés és a "gyorsan legyünk túl rajta" szemlélettel űznek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nagyképű, lenéző és kioktató stílusú válaszokat mellőzétek!
2019. szept. 28. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem gáz, sőt nem js vesztett semmit. Nem nagy kaland az egész, túl van lihegve az egész. Jobban járnál egy hivatásossal. :))
2019. szept. 28. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem gondolom cikinek. Viszont annak biztos van oka, hogy miért történt ez így, miért nem tudtál eddig kapcsolatokat kialakítani. Én erre koncentrálnék elsősorban és próbálnám kideríteni az okot. A másik, hogy a szüzessége senkinek nincs a homlokára írva. Ha nem ezzel foglalkozol állandóan, nem ezen pörög az agyad hanem éled az életed normálisan, akkor senkit se fog érdekelni volt e már kapcsolatod. Bár baráti körben és itt is azt látom hogy a férfiak nagyon rágörcsölnek a szex témára, pláne kb 25 év felett.
2019. szept. 29. 00:53
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Én 29 vagyok és ha jòl nézel ki, szìvesen elvenném a szüzességed! :D ìrj privit!!
2019. szept. 29. 04:19
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem gáz, a rosszindulatú válaszokkal ne foglalkozz. Fontos, hogy ne görcsölj erre rá és hogy a rosszindulatú válaszokat is engedd el. Minden ember más és más, lehet olyan szituáció, élethelyzet, bármi, ami miatt nem jön össze. Idősebb korosztályban is vannak, akiknek még semmi nem jött össze, persze azért nem hallasz róluk, mert nem hangoztatják.

Az ilyen "addig csak kisfiú vagy", "nem vagy férfi" stb válaszokat is hagyd figyelmen kívül.

2019. szept. 29. 05:58
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
#5 jó lesz az inkább 95%-nak. Hihetetlen ritka, hogy a nő kezdi, az általuk küldött SZERINTÜK egyértelmű jelek is olyanok, hogy gyakran még más nő se tudná felismerni, nemhogy férfi.
2019. szept. 29. 08:20
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Pechnek nevezném.

Átérzem, mert nekem sem volt szerencsém és kimaradtak ezek az örömök...

30F

2019. szept. 29. 08:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A nők gáznak tartják, akármit is hazudnak. Te is hazudj nekik, kamuzz be pár múltbeli partnert, különben nem fognak összejönni veled.
2019. szept. 29. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Mindenesetre ha eljutnál az együttlétig semmi esetre se mondd el, hogy szűz vagy. Esetleg mondd azt hogy tapasztalatlan, kevés nővel volt dolgod, nem találtál még olyat akivel le is feküdtél volna stb.

Amúgy én is ugyanebben a cipőben járok, pár hónapom van még a 24-ig.

2019. szept. 29. 21:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Most akkor vársz az igazira, vagy jó az egy éjszakás kaland is? Ha az igazira vársz, az szerintem egyáltalán nem ciki. Különbözni bátorság kell.
2019. szept. 30. 07:32
 20/20 anonim válasza:
64%
Még azon a határon vagy, hogy elnézik a csajok éppen. Próbálkozz, hátha összejön! Ne járj úgy mint én, aki 34 évesen még szűz :S Egyszerűen szerencse kérdése az egész, nekem sosem viszonozták az érdeklődésemet, szóval még van egy kis időd, de próbálj meg udvarolni esetleg, hátha lesz lány, aki vevő lesz rá.
2019. okt. 5. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!