Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ciki lenne egy kapcsolat idosebb de jo kinezetu pasival?

Nekem kifejezetten az idősebb pasik jönnek be (40+)
23L

Nem tudom, miért lenne az? Én pl. egy nálam kétszer idősebb pasiba vagyok szerelmes és az érzés kölcsönös (csak azért nem jöttünk össze eddig mert sajnos hivatalosan nem lehetünk együtt egyelőre ☹, de nem azért mert cikinek éreznénk).
22/L

Ha egy egész életre szóló, s öregségedre majd boldognak érzett kapcsolatot akarsz, felnevelt utódokkal akkor nem az "idősebb", vagy a "jó kinézet" számít, hanem teljesen más dolgok. A tudomány az utóbbi évtizedekben megfejtette ennek a titkát, és meg tudja adni az ehhez vezető biztos utat.
Ha ellenben a mások véleményére adsz, és nem mész bele "ciki" dolgokba, a "biztos út" nélkül garantált lesz az egész életedre szóló boldogtalanságod, s öregségedre fogsz erre fájdalmasan rájönni. De ehelyett akár lottózhatsz is, reménytelen ha a főnyereményre vársz. A mai szemlélet szerint sokan választják ezt a boldogtalan utat, s a legtöbbnek az egész élete csak reményekkel teli, de ismételt fájdalom. A nők többsége már nem szül gyereket, vagy csak keveset, amely hamarosan elhozza azt, hogy évtizedeken belül felhalmozódnak az idősek, akikre nem lesz elég munkaképes, hogy ellássa őket (se nyugdíjféle, se szolgáltatások). Már ma is érezhető a gond, s nemsokára ördögi körré alakul a helyzet. Fiatalként, ha tudnánk, s akarnánk is, miattuk nem fogunk tudni szaporodni, s a társadalmunk összeomlik. Nem hazai, sőt nem európai jelenség csak ez, hanem a fejlett civilizációs régiók szemlélete ilyen.
Ha valakit érdekel a "biztos út", annak szívesen leírom, ám csak azoknak érdemes megismerni, akiknek még nem volt szexkapcsolata. Ők lesznek a túlélők, a többiek utódok hiányában kipusztulnak, a tévhitekkel teli szemléletükkel együtt. Akinek mégis volt szexkapcsolata, az sem teljesen elveszett ember (akár fiú, akár lány), de a helyzete ezerszer nehezebb a boldogság megtartásához.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!