Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jó a szülővel a kapcsolat, nem ciki a szexről beszélni vele?
Hidd el ez a legjobb.
Ne a technika érdekelne csak, hanem a körítés is.
Ezeket a nem ciki/ciki kérdéseket sosem értettem. Ha itt egy pár névtelen vadidegenre azt mondja hogy az, akkor nem beszéltek róla?
Te érzed milyen a kapcsolatotok, és azt mondod jó meg ő próbálta felhozni. Innentől kezdve nyilván tudja hogy nem vagy már gyerek és ez érdekelhet meg fontos róla beszélned. Így ha ezt most nem ő hanem te hozod fel mint tema akkor sem éri meglepetés, hiszen ő az anyukád. Lehet kicsit kínos lesz elsőre de amúgy ő is nő, ő is volt fiatal meg elsőre szerelmes meg minden egyéb. Nem tudsz neki újat mondani. :) Szóval hajrá
Életem egyik legjobb legtartalmasabb napja volt, amikor a lányom egy hétvégén azt mondta hogy szeretne velünk(!) beszélni a szexről - de nagyon komolyan!
Szerintem mindent a világon elmondtunk neki a nő és a férfi szemszögéből is!
Azért voltam boldog, mert megtisztelt a bizalmával, mert megbízott bennünk, mert kinézte belőlünk hogy nem mesékkel fogjuk traktálni, mert felelősen gondolkodik a nemiségről, mert nem a barátoktól össze-hallott téves dolgok alapján lett felvilágosítva stb. stb.
Azóta még szorosabb a kapcsolatunk, és mi vakon megbízunk benne!
(a legboldogabb lányos apuka)
A lehető legjobb amit tehetsz ebben a témában. Az nyukád tapasztalt és érdek nélkül tud beszélni erről.
A barátnők túloznak, kiszínezik, tapasztalatlanok, a pasik manipulálnak.
Édesanyád. 9 hónapig benne éltél. Belőle vagy. A része vagy.
Miért lenne ciki ilyenről beszélni?
Ő az egyetlen ezen a világon, akiben vakon megbízhatsz.
Nem ciki. Mindent anyával beszéltem meg ezzel kapcsolatban, mindig tanácsot adott. Részletesen kibeszeltunk minden.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!