Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ciki megmondani egy fiúnak akivel szexkapcsolatban vagyok? 21/L
Ilyen melegben hamarabb megizzad az ember teste mint odalent. Szóval én abból, hogy sós a nyaka nem következtetnék arra, hogy nem fürdik. A szappan kérdés meg nem mindegy, hogy rendes szappannal, vagy ilyen folyékony tusfürdővel teszi. Mert utóbbiból van olyan, hogy 5 percig öblíted és még mindig érezni rajta.
De szerintem simán meglehet ezt mondani óvatosan. Kicsit biztos zavarni fogja belül, de ha normálisan adod elő, akkor nem fog belőle ügyet csinálni
Nézd, egy szexkapcsolat attól, hogy szexkapcsolat, még beszélgetni lehet és alapvető dolgokat meg lehet beszélni.
Amúgy én is fürdök minden nap rendesen, mégis sajnos ilyen melegben megizzadok, pláne a hónaljam egy ilyen téren érzékeny terület, mert ott izzadok a legjobban, pedig nő vagyok és izzadásgátlót is használok, de nagyon izzadós típus vagyok. Az meg, hogy szappaníze van, az meg pláne nem ad okot arra, hogy azt feltételezed, hogy nem fürdik. Lehet azért érzed olyan intenzíven rajta, mert pont azelőtt fürdik le, hogy veled találkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!