Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti nem féltek csajozásnál hogy jön a csaj barátja és elkezd verekedni veletek? Neten ciki az ismerkedés de élőben viszont nagyon veszélyes
Azt mondják neten ciki az ismerkedés az igazi Casanova az élőben ismerkedik de élőben nagyon nehéz ismerkedni és nagyobb bátorság is kell pl egy buliban oda menni egy vadidegen csajhoz azt sem tudja az ember van-e neki barátja és hogyha pl van akkor lehet verekedni a barátjával lehet kakaskodni.
Meg ha pl elutasított élőben a csaj az nagyon nagy szégyen meg lelkileg is megviseli a férfiakat csökkenti az önbizalmat egy elutasítottás.
Ha egy csaj aki tetszik és visszautasít az tényleg roncsolja az onbizalmam de nem lehet mit tenni vele ez van
Ha a pasija jon oda h na akkor most megol mert ez az o csaja akkor szimplán foldre kell vinni 98%-ban csak utni akarnak meg lokdosodnek szoval akinek csak egy felespohárnyi tudása is van h hogyan tudja megvédeni magát annak baja nem lehet én kerülom a verekedést de ha kell akkor kell
Ugyan már, nem kell ehhez csajozni. Az egyetemista éveim alatt az egyik félévben volt egy vizsgám egy teljesen eldugott helyen. A Neptunban lehet látni, hogy egy adott vizsgára kik jelentkeztek fel. Gondolom innen szedte az infót a lány, aki rám írt, hogy szeretné, ha elkísérném őt, mert fogalma sincs, hogy hol lesz a vizsga tartva. Mondom oké, szívesen elkísérlek, találkozzunk itt és ekkor. Erre rám ír a pasija azzal a szöveggel, hogy "de ha megtudom, hogy bepróbálkozol a csajomnál, darabokra foglak szedni, megértetted?!". Visszaírtam mindkettejüknek, hogy oldjátok meg, ahogy akarjátok, de én ebből itt és most kiszálltam. Lehet, hogy én egy puhap_cs vagyok, de nem bírom idegekkel az ilyen helyzeteket, de amikor megláttam a csajt és leült velem szemben, 5 percig tartó intenzív orrvérzés kapott el így vizsga előtt 10 perccel, annyira elöntöttek a negatív gondolatok, pedig egymáshoz sem szóltunk.
25/F
Na én pont ezért (is) hanyagolom az egész ismerkedés-témát a mai nőkkel, mert a franc se tudja, hogy melyiknek honnan pattan elő az X+1. éppen aktuális kapcsolatában lévő Casanovája, akár élő-, akár netes ismerkedésről van is szó:
2-es!
És legalább jó csaj volt? :)
Neten legalább nem tudnak megverni meg neten nem olyan nagy szégyen az ha elutasítottanak nem is visel meg lelkileg egy kicsit sem.
Én fiatal koromban megpróbáltam vagány lenni Casanova lenni De nem jött be engem 2007-ben utasított el sorozatban 4 lány is a Strandon pedig majdnem meg is vertek mert a haverokkal voltunk a strandon és fogadtunk hogy oda merek-e menni a csajhoz megkérdezni a nevét és nagy vagányan oda mentem aztán majdnem meg lett belőle a verekedés, ez annyira megviselt lelkileg hogy maradandó nyomokat hagyott bennem.
Hát nem tudom, nekem ez soha nem jutott eszembe, hogy juj ha odemegyek egy lányhoz akkor biztos kigrik egy villanyoszlop mögül a csaj barátja és agyonver.. "Ez veszélyes!"... :) milyen beteg gondolkodás ez?! Nem oroszlánt kell idomítani b+...
Én bizony játszi könnyedséggel mentem oda csajokhoz a legképtelenebb dumákkal, persze volt amelyik elhajtott, volt amelyik röhögött egy jót, volt amelyikkel összeismerkedtem. És láss csodát, soha nem ugrott ki senki a fa mögül, hogy agyoncsapjon.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!