Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eladóként nagyon ciki adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eladóként nagyon ciki adni egy srácnak egy papírt az elérhetősegemmel?

Figyelt kérdés

Úgy érzékelem, hogy tetszem neki.

Az egész azzal indult, hogy egyszer nagyon ramosolyogtam, és az feltűnt neki, és utána pár alkalommal baromi zavarban volt, aztán azóta szoktunk mosolyogni egymásra, de nagyon félénk, el is vörösödik olyankor, nem is mer hozzám szólni.

Nekem nagyon tetszik, viszont sajnos én pont ilyen típus vagyok, nagyon zavarban vagyok tőle. :/

Szóval arra gondoltam, hogy ha legközelebb lenne rá lehetőség, akkor amikor fizet, adnék neki egy kis papírt, beleirnam a nevemet, meg hogy szeretném megismerni.

Csak annyira félek, mert általában nagyon sok vásárló van, és ő sem szokott egyedül jönni, kollégákkal jönnek, és félek, hogy nevetséges lesz a szitu.

Szerintetek mi legyen? Merjem vagy ne? :D

24L

2019. nov. 17. 22:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Csinos vagyok, sokan próbálkoznak nálam.
2019. nov. 17. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, odaadod neki és ő olvasás nélkül odaadja annak akinek viszi a vizeket... És megjelenik majd egy ilyen Hókuszpók-külsejű kisebbségi munkás "há csuccsantom a buládat csájé" felkiáltással, az már nem olyan vicces. Ezért szarok az ilyen taktikázások.

Mond meg neki kerek-perc. Mit veszítesz? Legfeljebb többször nem áll hozzád.

2019. nov. 17. 22:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak hozzám tud állni, egy kassza van, és nem vagyunk soha ketten, épp ez a baj. :D
2019. nov. 17. 22:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Bár lehet, hogy pont a kollégáinak fogja megmutatni és tanácsot kérni, hogy mit csináljon, főleg ha félénk.

Persze nagyon jó ez amit az utolsó ír, hogy nem kell kertelni, hanem direktbe megmondani.

De most komolyan mennyire életszerű ez, hogy egy csávó 2 munkatársával áll a kasszánál és az eladó odamondja lazán, hogy megiszunk valamikor egy kávét?

A papíros taktikával csak az a baj, hogy ha mondjuk a blokkal együtt a kezébe nyomod, lehet simán kivágja a kukába reflexből. Aztán soha nem tudod meg, hogy ez történt-e vagy nem akar tőled semmit, mert ha az utóbbi igaz akkor bármilyen próbálkozás később már ciki lesz.

2019. nov. 17. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Uhh de kisertetiesen hasonlit az en sztorimra. Barcsak ...:D
2019. nov. 17. 23:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom amúgy, hogy "boltban nem ismerkedünk" szabály van, szóval :D

2019. nov. 17. 23:01
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Sztem csak ird le a szamod vagy fb linked egy papirra. Azt add oda neki. Joaz. Ne fossal csaje.
2019. nov. 17. 23:56
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem aranyos, próbáld meg.
2019. nov. 18. 06:27
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

Biztos nem csinálnék magamból hülyét.

Nem ismered, honnan tudod hogy azért mosolyog?

Jól mondta valamelyik válaszoló.

Az is benne lehet a pakliba, hogy odaadja valamelyik kollégának.

De az is, hogy odaadod, aztán rajtad röhögnek, hogy mi van viszket?

Inkább megvarnam, hogy ő kérje el.

2019. nov. 18. 07:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfi lenne és bejönnél neki, megszólítana. Ha gyáva férfi lenne, megkeresne facebookon.

Várd meg, hogy keressen, simán lehet, hogy foglalt, meleg, vagy bármi.

2019. nov. 18. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!