Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnek ki azok a férfiak akik itt panaszkodnak, hogy nem jut nekik nő, mert rondák?
Na, én pont így, bár keveset panaszkodom,
de a párnám minden reggel vagy g-tcis, vagy könnyes.
11 éve vagyon az oldalon és egyértelműen az a probléma, hogy akik itt sírnak, azok az esetek 99%-ban szimplán hülyék.
Természetesen tanácsot nem fogadnak el, csak a kifogásokat keresik, másra mutogatnak.
Szal 2 perc alatt kiderül, hogy milyen emberek és így nem is csoda, hogy nem áll velük szóba Zimány.
Jah, mert uy ecsak ilyen nők jöhetnek szóba.
Balázs te szerintem teljesen jóképűnek számitasz, férfiként mondon,nem tudom mit nyávogsz ennyit,semmi baj nincs veled fejre,testre elhìzott vagy tehát könnyen izmosodnál is,rendbe szednéd magad akármilyen nőd lehetne de ez a többiekre is igaz,mindegyikőtöket át lehetne transzformálni stylist,sport,fodrász aztán kis önfejlesztès.
Ennyi lenne urak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!