Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik panaszkodnak, hogy 100-ból egy csaj se ír vissza társkeresőn és levegőnek nézik őket, mit szólnának egy ilyen lányhoz? :D
https://www.youtube.com/watch?v=LOGm6HAyIw8
És amúgy mi a véleményetek erről. Persze látszik, hogy nem mai adás (tinder előtti korszak) és az se meglepő, hogy a pasi is elég jól néz ki. Én álmomban sem remélnék ilyet. Ez a pasi meg elég lúzer, ha nem használta ki a csajnak a vakbuzgó rajongását. Jesszus én mi mindent tudtam volna kezdeni vele...
Ha egy pasi zaklatna egy csajt évekig így,akkor minden patkány lenne.
Bezzeg ha egy nő csinálja ugyanezt,mint itt is,az nem baj,sőt itt is a pasi a hibás :)
Nekem kb. 100-ból egy nő ír vissza, de engem pl. kiráz a hideg azoktól a nőktől, akik azt hiszik, hogy ha kinéznek valahogyan, abból alapból következik, hogy ráböknek valakire, hogy "ő nekem kell", akkor az automatikusan ugrik.
Ép elméjű férfi ilyen nőt ideig-óráig tud csak elviselni. Utána rettentő idegesítő lehet..
#5: Jajj, ne már, ezt most tuti erkölcsi szónoklatként mondod, de valójában belül te se ezt gondolod, ha 100-ból 1 csaj ír vissza. Egyszerűen hazudsz.
Én ott használnék ki (pozitív értelemben) egy ilyen csajt, ahol csak tudok. Nagyon meg kell becsülni a női ragaszkodást még akkor is ha külsőre rendben vagy (hát még nekem).
ma 12:01
Én meg meguntam az üres nőket. Egy ilyen zaklató pcsa nem nagyon hat már meg.
Nem értem miért nem tiszta, hogy a külső nem minden?
31 évesen többre vágyik az ember.
Örülnék neki, hogy végre valakinek fontos vagyok és valakit érdeklek.
De sajnos felém se szagolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!