Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas, de vékony pasik miért nem mennek konditerembe ahelyett hogy panaszkodnak hogy nem vonzók a nők számára?
A nőknek nem jönnek be a magas vékony pasik, nem férfiasak. Mindenkit arra biztatok hogy menjen konditerembe és kezdjen el gyúrni, lesz több önbizalmatok, férfiasabban fogtok kinézni és nem fog félni a barátnőtök mellettetek az utcán ha látja rajtatok hogy erősek vagytok.
Fel a fejjel, szánjatok időt magatokra nektek is jobb lesz!
A helyi konditermes bújtatott reklámját olvashatták.
Amúgy mitől kellene félnie a nőknek? Nem a dzsungelben élünk. Az "olyan városrészekben" meg mindegy mennyire vagy gyurma, "a kilenc milliméteresre nem lehet gyúrni"
Volt itt annak idején egy 190 cm-es magas, vékony fiú, aki állandóan panaszkodott, hogy nem akad neki nő.
Ez azért is érdekes, mert manapság meg ugyanezt mondják, és a kifogás az, hogy nem elég magasak.
'Magas' és vékony férfiként sokkal több lánynak és nőnek bejöttem. Sokkal többen kezdeményeztek nálam.
Magas alatt 182 centit kell érteni. Vékony alatt pedig ~70 kilót.
Azóta magamra szedtem egy kis súlyt (nem csak zsírt), ami jól oszlik el és önmagamnak jobban tetszek (~90 kg). Azóta is vannak pozitív visszajelzések és kezdeményezések, de kevesebb. Ami miatt természetesen nem kezdek el most fogyózni, mert így is bőven jó vagyok, de érezhető a különbség.
"a kilenc milliméteresre nem lehet gyúrni"
"Az is lesz majd, ilyen Gyuri!" :D
Kit érdekel az izomzat?
A kockás hastól nem lesz lakása, a hatalmas bicepszért nem kap kocsit,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!