Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korosztályomban melyik előnyösebb a nők szemében egy kapcsolat esetén? 24/F
Üdv. Sok hülye gondolat kavarodik bennem. Jelenleg anyámnál élek egy lebuj városban, de nem itt dolgozom meg tanulok. Szeretnék valamiféle kapcsolatot, csak ez így kivitelezhetetlen, hogy napi 3 órát csak utazással töltök. A feltételezés az alábbi: vegyek egy autót (lenne rá), vagy költözzek egy albérletbe? Albérletnél csak szobát tudnék bérelni úgy, hogy a lakásban mások is laknak. Na de oda mégis hogy vinnék fel valakit, mások húznák esetleg a szájukat erre, hogy heti 1x-2x ott aludna. Autóban szexelni állandóan nem lehet, vagy igen!?:)
Nektek erről mi a véleményetek? Köszi!
Szerintem az albérlet. Neked is kényelmesebb lenne,mert nem kéne 3 órákat utazgatni. És hát gondolom te is most már szívesen költöznél külön.
Egyébként meg kompromisszumot kell kötni,ha nem tetszik valakinek,hogy felviszed a párod.
De nyílván nekik is biztos lenne/van akikkel együtt élnél. Nem hiszem,hogy ebből gond lenne. Plusz ki tudja,lehet a csajszinak lesz saját albija. Vagy valami.
Kocsit, legalább élvezd az autózást :))
Sajna a nő drága sport
Mindenképpen albérlet. Egyrészt neked is jobb lenne, hogy van egy kis magánszférád, másrészt önállóbb is leszel, harmadrészt meg ha nagyobb városba mész, akkor ott van tömegközlekedés, ha meg kisvárosba, ott szinte nincs is rá szükség.
A lakótársakkal meg meg lehet beszélni, hogy néha fogsz felhozni lányokat. Hacsak nem előttük csináljátok, vagy nem vagytok őrült hangosak, szerintem ez egy teljesen normális jelenség. :D Mármint a legtöbb huszonéves, akit ismerek, másokkal lakik egy albérletben, és nemnagyon szoktak cölibátust fogadni.
Harmadrészt, ha én lennék a randipartner, engem jobban zavarna az, ha esetleg anyuka hallhatja, hogy khm. magánéletet élünk. :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!