Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy srácot magamnak a korosztályomban? 18F
Én is ilyet keresek. Sok a gond :(
1. A többség nagyon el van szállva magától és nem alap a NORMÁLIS kommunikáció.
2. A többség magához mérten jobbat keres és azok is akik jobbak így nincs egyezés.
3. Amikor minden passzol mégis akkor jön az, hogy bizonytalan és mondjuk ír ma de holnapra törli magát. Nekem pl tegnap írt vki 18.55-kor majd 19.40-kor mikor írtam volna vissza már törölte magát. Nem egy olyanom volt, hogy tali előtt tűntek el.
Szóval elég nehéz így. Én mondjuk nem 18 vagyok hanem a húszas éveimben de mégse találok senkit, aki normális, szeret bújni, ölelkezni, smárolni, szeretgetni egymást. Pedig nem érzem, hogy sokat kérnék... Egy aranyos passzív srácot csak.
Szóval csak azt tudom mondani, hogy keress keress keress....
#3-as, eléggé a szívemből szóltál, nem is tudok mit hozzátenni, csak inkább megerősíteni a dolgot. Ne keresd mindenáron, a legjobbkor és a legjobb időben fog jönni :)
26/f
Sajnos a legtöbb meleg nem keres kapcsolatot.. És akinek van általában kapcsolata azok is egymás háta mögött másokkal .. Na meg ahogy előttem is mondták sok a eltűnő egyén aki egyszer itt van azt utána meg törli magát..
Nehéz olyan meleget találni akiben meglehet bízni és tényleg kapcsolatra vágyik.. Meg általában a rendes srácok nem épp a közelbe vannak én úgy vettem észre..
Planetromeo az agyhalottak gyülekezete.. (persze ritkán vannak rendes alakok is ott)
Hotbull meg mint egy kolbász stand ahol válogathatsz a kolbászok között :D Egyik jobb mint a másik ..
De vannak szerencsés emberek.. remélem megtalálod akit keresel és egy élvezetes szeretkezés lesz a jutalma :D 26/f
Hát én a helyedbe nem keresném, majd a sors úgyis összehoz vele. Mellesleg ha keresnéd, előbb-utóbb úgyis bele fáradsz szóval legyél türelmes inkább és várd ki, sok sikert
16/bi f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!