Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol találhatnék olyan tini...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan tini fiút, aki benne lenne hónaljnyalásban?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és ez a fétisem, de fogalmam sincs hol találhatnék partnert ehhez.
2018. máj. 21. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes, ennek gondolata sem fogalmazódott meg bennem soha... Valahogy nem hoz lázba senkinek a hónalja!

Akit ez nem izgat úgy mint engem, viszont a szopás annál inkább, az írhat nekem...

2018. máj. 21. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Engem izgatna a gondolat hogy egy szőrös izzadt hónaljba bele nyomja a fejemet egy idősebb pasi. Persze nem a alap izzadt szag. Hanem egy kiadós edzés vagy munka utáni izzadt hónalj izgat. Amikor a pasinak szinte az egész teste nedves az izzadságtól.

23 borsodból.

2018. máj. 21. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha rendesen megmosakszol (ne legyen izzadt, koszos) akkor szerintem bárki megnyalná, ha kérnéd.
2018. máj. 21. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Amugy konkrétan nem hiszem hogy fogsz találni ehhez külön pasit. Annyit tehetsz hogy ha találsz egy neked való pasit megkérdezed tőle hogy benne lenne-e hogy a hónaljába nyomd a fejed.
2018. máj. 21. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak alkalmira keresel akkor pl fizetősen tuti. Amúgy elég szokatlan fétised van, így a fene tudja. Az mondjuk meglep, hogy ilyen fiatalon kijött, bár ha belegondolok, hogy az én szolga-gazda vágyaimhoz hány 20 év alattit találtam már akkor nem is lep meg.16-20 között mintha nagyon sok lenne a kíváncsi...
2018. máj. 21. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Most te akarsz hónaljat nyalni vagy a tiédet kellene?
2018. máj. 22. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
ha nekem nyalják azt nagyon élvezem 19 f
2018. máj. 22. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
én nyalnám bármikor :D
2018. aug. 15. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Én? Benne lennék
2023. júl. 17. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Van egy imserősöm aki 14 éves. És benne lenne. De azt nondta csak ha nem vagy duci vagy átlagos. Legyél sportos. Akkor akár órákon át
2023. aug. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!