Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy ismerkedtetek meg, es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedtetek meg, es hogy derult ki? Hol volt az elso?

Figyelt kérdés
Hol es hogyan ismerkedtetek meg az elso egyuttletnel? :D es hany evesek voltatok? 18f ;)

2017. dec. 5. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
17%

Kukoricát címereztünk. Összejöttünk. Utáltam az együttléteket mert a csajnak büdös trágyaszagú rohadó szája volt meg izzadt hónalja. Két évig voltunk együtt. Ő a pénzemért szeretett én meg ugródeszkának használtam a barátnője miatt akivel csaltam. Mikor szakítottunk akkor kért 25 ezer forintot azóta nem adta meg.

Barátnője most a menyasszonyom de egy kolleganőmmel kétszer megcsaltam.

Úgy néz ki apa leszek de nem a menyasszonyomtól...koleganő pénzt kér a hallgatásért.

Szép az élet?

Tartsd kordában a makkodat

2017. dec. 5. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Na, az első hozzászólás fényében ha még egyszer nekem valaki azzal jön, hogy a homoszexualitás bűn meg undorító, akkor az illetőt felkenem a falra.. A hozzászólónak meg üzenem, hogy rossz kategóriában van.

Viszont akkor már válaszolok, én 20 éves voltam, az exem 19 és neten (facebook-on) jöttünk össze. Az első úgy volt, hogy találkoztunk a vasútállomáson, ahonnan együtt mentünk volna haza hozzájuk vonattal. Aztán nem bírtunk magunkkal és már a vonaton egymásnak estünk, de félbe szakított a kaller, aki ránk nyitott. Úgyhogy otthon náluk voltunk először együtt úgy, hogy be is tudtuk fejezni.. :D Mindketten elsők voltunk egymásnak és utána két évig voltunk együtt. Később aztán szétmentünk, de azóta is barátok vagyunk.

2017. dec. 6. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi nagy gruppenek a katonaságnál voltak 21 évesen. Előtte csak játszadozások voltak.
2017. dec. 6. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

Kukoricát címereztünk...Mikor? 1956-ban?

Jancsi és Juliska?

Most hülyének nézel minket melegeket?

2017. dec. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!